Pazar, Aralık 06, 2015

İzzettin kaçtı Ömerli yakaladı


İstanbul 1. Amatör Süper Amatör Lig 8. Gru'ta kalma mücadelesi veren İzzettinspor sahasında Ömerli Köyü SK ile 1-1 berabere kaldı.

Çatalca İzzettin Stadı’nda oynanan karşılaşmada komşu ilçelerin temsilcileri iyi bir mücadele sergilediler. Konuk ekip Ömerli Köyüspor tam bir deplasmana gelmiş takım görüntüsünü çizerken, ev sahibi İzzettinspor orta sahada çok fazla top kaptırarak bir çok pozisyonda tehlike yaşadı. İki takımda ilk yarıda sergiledikleri futbolla istedikleri gol ya da gollere ulaşamadı.

Goller ikinci yarıda
İzzettinspor maçın 70. dakikasında geliştirdiği atakta, tecrübeli oyuncusu Serkan Acar’ın attığı golle öne geçen taraf oldu.1-0. 
Lakin Kırmızı-Siyahlılar'ın (Bu maçta siyah-beyaz ağırlıklı giydiler) bu sevinci kısa sürdü. Konuk ekip Ömerli Köyüspor’un 75.dakikasında geliştirdiği atakta Ayhan topu İzzettinspor filelerine göndererek beraberliği sağlayan isim oldu: 1-1
Mücadele bu skorla bitti.

Maçta özellikle ilk yarıda İzzettinspor’un net gol pozisyonlarında Ömerli Köyü kalecisi Serhad yaptığı kritik kurtarışlarla gole izin vermedi. İkinci yarıda Ömerli köyüspor forveti de eline geçirdiği gollük pozisyonları değerlendiremeyerek sahadan birer puanla ayrılmak zorunda kaldılar.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR

Hiç yorum yok:

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...