Pazar, Aralık 13, 2015

Kadırga evinde gürledi


İstanbul Süper Amatör Lig 5.grup mücadelesinde Kadırgaspor, alt sıralardan kurtulmak isteyen Silivri Alibeyspor'u, Namık Sevik Stadı'nda konuk etti. Zorlu mücadeleyi 4-0'lık skorla kazanan Kadırgaspor üç puanı hanesine yazdırdı.

Karşılaşmanın 14.dakikasında Sertaç'ın pası ile Silivri Alibeyspor ceza sahasında topla buluşan Orhan Dağ'ın yerden düzgün vuruşu ev sahibi ekibi 1-0 öne geçirdi. 22.dakikada Sertaç'ın ceza yayı üzerinden sert vuruşu farkı ikiye çıkarttı 2-0.

Tribüne çıkmadı hakemler içeri girdi

Gol pozisyonu öncesinde Kadırgaspor'dan Alican'ın, Silivri Alibey defans oyuncusu Çağatay'a faul yaptığını söyleyen Silivri Alibeyspor oyuncuları ve teknik heyeti, karşılaşmanın hakemi Cihan Ataş'a itirazda bulundu. Bu sırada yedek kulübesinden Silivri Alibeyspor Teknik Sorumlusu Nursal Bilir'i kendisine hakaret ettiği gerekçesi ile tribüne gönderen mücadelenin hakemi ile Nursal Bilir arasında sözlü tartışma yaşandı. Oyun alanını terketmeyeceğini söyleyen Nursal Bilir tribüne çıkmayınca karşılaşmanın hakemi Cihan Ataş yardımcılarını da yanına alarak soyunma odasına doğru yöneldi. Teknik Sorumlu Nursal Bilir'in tribüne çıkmasından sonra emniyetin gelmesini bekleyen Cihan Ataş oyun alanına dönerek  7 dakikalık aradan sonra karşılaşmayı başlattı. Mücadelenin yeniden başlamasının ardından Görkem ve Mert ile yüzde yüzlük gol pozisyonlarından faydalanamayan konuk ekip soyunma odasına iki farklı mağlubiyetle gitti.

İkinci yarıya etkili başlayan Silivri temsilcisi sağ kanatta Mert Yiyit  ile tehlikeli pozisyonlar yarattı. 62.dakikada Mert Ünal'ın vuruşunda ev sahibi ekipte Arif ağlara gitmekte olan topu kornere gönderdi. 64.dakikada Kadir'in sert şutunda kaleci Ferdi başarılıydı. 67.dakikada ani gelişen ev sahibi ekip atağında Sertaç'ın pası ile buluşan Alican'ın uzak direğe vuruşu farkı üçe çıkarttı 3-0. 78.dakikada Kadir'in aşırtma vuruşunda Semih kale çizgisinden topu çıkardı.

Genç oyunculara yakışmadı

Mücadelenin 85.dakikasında konuk ekipte günün başarılı iki ismi Özgür ile Kadir yaşanan bir pozisyon sonrasında birbilerinin üzerine yürüdü. Takım arkadaşlarının araya girmesiyle sakinleşen genç oyuncular tartışma büyümeden oyuna devam ettiler.

Sınavdan çıktı golünü attı 

Açıköğretim sınavı nedeniyle karşılaşmaya geç gelen ve yedek kulübesinde oturan Semih Bilen 72.dakikada oyuna dahil oldu. 90.dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen tecrübeli sol ayak kaleye gönderdiği topu ağlarla buluşturdu ve karşılaşmanın skorunu belirledi 4-0.

Karşılaşma boyunca bizlerden yardımını esirgemeyen saha komiserimiz Sayın Emre Seymen'e teşekkür ederiz. Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ. 

HABER-FOTOĞRAF : ERDEM SAĞOLAN












Hiç yorum yok:

Furkan Aktemur Nartspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Nartspor tecrübeli sol bek Furkan Aktemur'u renklerine bağladı.