Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazar, Aralık 06, 2015

Kanarya Azimspor'dan yarım düzine gol


1.Amatör 6.Grupta, Sefaköy Kartalspor, Kartaltepespor ve Terazideresporun puan kaybettiği haftada, Kanarya Azimspor ligin dibinden kurtulmaya çalışan İ.T.Ü'ni ağırladı.

Karşılaşmaya golle başlayan konuk ekip mücadelede 1-0 öne geçti. Ardından Kanarya Azimspor, Bilal Kaçmaz ile skora denge getirse de kalesinde bir gol daha gördü ve soyunma odasına 2-1 lik skorla önde giren ekip İ.T.Ü. oldu.

İkinci yarıya ise golle başlayan ekip Kanarya Azimspordu. Nuri ile golü bulan ekip, skora dengeyi getirdikten sonra gol için yüklenirken kalesinde golü gördü ve 3-2 lik skorla geriye düştü. Tekrar Nuri ile golü bulan Kanarya Azimspor bu dakikadan sonra rakibi üstünde büyük baskı kurmaya başladı.

Önce Hamdullah, ardından günün golcüsü Nuri ve Sahap ile 3 gol daha bulan Kanarya Azimspor karşılaşmadan 3 puanla ayrılırken, bir anlamda rakibini de ateşe attı.

Aldığı 3 puan ile puanını 13 yapan Kanarya Azimspor hem zirveye yaklaşırken, bu hafta puan kaybeden Sefaköy Kartal ve Kartaltepe ile de puanını eşitleyip ilk 2 için önüne gelen fırsatı kaçırmadı.

Karşılaşmadan puansız ayrılan İ.T.Ü. ise üstünde bulunan Yedikule ve Talatpaşasporun aldığı 3 puanlardan sonra kümede kalma şansını iyice zora soktu.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.