Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Çarşamba, Aralık 23, 2015

Küçükayasofyaspor'da Mehmet Çelik dönemi

İstanbul 1. Amatör Lig 4. Grup'ta sezona iddialı bir kadro kurarak başlayan ve büyük bir çıkış yakalayan Küçükayasofyaspor'da genel kaptanlığa Mehmet Çelik getirildi. 

Daha önce Cankurtaranspor, Yeşilköyspor, Paşabahçespor gibi köklü takımlarda forma giyen, efendi ve dürüst kişiliğiyle herkesin takdirini kazanan genç iş adamı Mehmet Çelik'i genel kaptanlığa getiren Yeşil-Beyazlılar Süper Amatör Lig yolunda ne kadar iddialı olduklarını gösterdiler. Çelik, güçlü bir yönetim ve tecrübeli futbolcularla Küçükayasofyaspo'ru layık olduğu yerlere getirmek istediklerini belirtti.
     
Küçükayasofyaspor Kulüp Başkanı Ünal Sevinç yaptığı açıklamada; "Genel Kaptanımız Mehmet Çelik'in görevinde başarılı olacağına inancım tamdır.  Şimdi birlik ve beraberlik zamanıdır. Hedefimiz sadece Süper Amatör Lig'e çıkmak veya orada kalmak değil, önümüzdeki engelleri teker teker aşıp Bölgesel Amatör Lig'e çıkmaktır. Biz inanıyoruz ki 60 yılı devirmiş bu köklü çınarı el ele vererek layık olduğu yerlere taşıyacağız" dedi.

HABER: EFKAN BUCAK

2 yorum:

  1. Hakan canik24.12.2015 00:29

    İnsallah kücükayasofya süper amatöre cıkacaktır

    YanıtlaSil
  2. ünal Başkan oldugu sürece bu Takım her zaman ileri gitmeye devam edecektir.

    YanıtlaSil

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.