Pazartesi, Aralık 14, 2015

Küçükçekmece Tekin Öcal'la yolları ayırdı


İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grup'ta mücadele veren Küçükçekmecespor, teknik direktörü Tekin Öcal’la yollarını ayırdı.

Sezon başında takımın başına getirilen teknik direktör Tekin Öcal, Kulüp Başkanı Ahmet Kurşun ile karşılıklı görüşerek ayrıldı. 

Başarılı Teknik Direktör yaptığı açıklamada "Son haftalarda alınan yenilgiler sonrası gurupta şampiyonluk iddiasını kaybettik. Bunun üzerine kulüp yönetimimiz ara transferde futbolcuların transfer yapmalarına kolaylık görmek amacı ile serbest bıraktılar.
                                                

Kulüp Başkanımız Ahmet Kurşun ile karşılıklı bir görüşme yaptık. Sayın başkan bundan sonra lige genç takımı ile devam edeceğini ve gençlerin önümüzdeki yıl için tecrübe kazanmaları amacı ile böyle bir karar aldığını söylemesi üzerine ben de sayın başkanın almış olduğu karara saygı duyarak devam edemeyeceğimi söyleyerek Küçükçekmecespor kulübündeki görevimden ayrılmış oldum" dedi.

Öcal ayrıca "Küçükçekmecespor Kulübü’nde görev yaptığımız süreçte ben ve ekibime desteklerini esirgemeyen başkanımız Ahmet Kurşun ve yönetim kurulu üyelerine, sporcu kardeşlerimize ve her yerde ve her zaman cefakârca destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyor, takımımıza bundan sonraki süreçte başarılar diliyoruz.  Türk futbolunda bu gelip gitmeler hep var ve bundan sonra da var olacaktır, ondan dolayı her iki tarafa da hayırlı olsun" dedi.
                                 

Küçükçekmece spor Kulüp Başkanı Ahmet Kurşun ise, "2015-2016 sezonuna Tekin Öcal hocamızla başladık ancak son haftalarda kayıp etilen puanlar sonrası şampiyonluk şansımızı kaybettik. Tekin hocamızla görüşerek bundan sonra geri kalan maçlarımıza genç takım oyuncuları ile devam edeceğimizi iletim.
Genç futbolcularınızın geri kalan maçlarda tecrübe kazanması amacı ile böyle bir karar aldığımız söyledik. Hocamız da buna saygı duyduğunu söyledi, el sıkışarak yollarımız ayırdık. Hocamıza vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim, kendisine başarılara dilerim" dedi.

Harun Özkan A Takımın başında
Kurşun, Tekin Öcal ile yolları ayırması sonrası ligin geri kalan maçlarında takımı, altyapının da başında olan Harun Özkan'ın çalıştıracağını söyledi.

HABER. Yılmaz AKTEPE








Hiç yorum yok:

İstanbul doğal çimli bir sahaya kavuşuyor

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde faaliyet gösteren Sitespor'un doğal olarak çimlendirilen sahası 29 Ekim 2024 günü hizmete açılacak.