Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Cumartesi, Aralık 05, 2015

Malatyaspor şampiyonluk için arayı açıyor

İstanbul 1.Amatör Küme 8.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren lider İstanbul Malatya spor Sefaköy Kartal sahasında rakibi Tophane Tayfunspor’u 2-0 mağlup etti. Zaman zaman sor anlar yaşadıysa da son beş Dakikada bulduğu gollerle mücadelenin üç puan alarak en yakın takipçisi arasındaki puan farkını altıya çıktı.
 İstanbul 1.Amatör Küme 8.Grupta ligin 8.Haftasında Lider İstanbul Malatya spor ile grubun güçlü takımlarından olan Tophane Tayfun spor ile Sefaköy Kartal sahasında karşı karşıya geldiler.
İstanbul Malatya spor yönetimi tam kadro izlediği maçı çok sayıda sarı kırmızılı takımın 'Derebeyleri' taraftar gurubu da sarı kırmızılı takıma şampiyonluk yolunda destek verdiler.
Müsabakanın ilk yarsında her iki takımda karşılıklı ataklarla gol aradıysa da ilk yarı golsüz sona erdi.
İkinci yarı misafir takım Tophane Tayfun spor ikinci yarıya daha baskılı ve atak futbol sergilerken aman zaman rakip kalede tehlikeli olmaya başladı.
Müsabakanın 70.Dakikasından sonra oyun hâkimiyetini eline geçiren ev sahibi İstanbul Malatya spor rakip kalede etkili olan taraf oldu.
87.Dakikada ev sahibi İstanbul Malatya spor takım kaptanı topla buluştu ikili mücadele anında topu aşırmak isterken misafir takım Tophane Tayfun spor savunma oyuncusu topa elle müdahale edince karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi.
İstanbul Malatyaspor'da penaltı noktasında topun başına geçen İnan kalecinin sağından topu ağlara yolladı ve sarı kırmızılı takımı 1-0 öne geçiren golü attı.
90+1 Dakikada ilk golün sahibi İnan takım arkadaşı Nazım'ı topu buluşturdu. Başarılı futbolcu topu hiç bekletmeden rakip kaleye vurdu ve top ikinci kez ağlara gitti, skor 2-0 oldu.
Karşılaşmada başka gol olmayınca ev sahibi İstanbul Malatyaspor son beş dakikada bulduğu gollerle güçlü rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı.
Sarı kırmızılı takımın en yakın takipçisi İstanbul Tokatspor'un mağlup olması sonucu lider İstanbul Malatyaspor puanını 22 yaptı ve takipçisi ile puan farkını altıya çıkarttı. Grupta 25 golle en fazla gol atan takım olan Malatyaspor 5 gol en da az gol yiyen ekip.
 Tophane Tayfunspor'dan hakeme büyük tepki
Mücadeleden 2-0 mağlup ayrılan misafir takım Tophane Tayfunspor'un yöneticisi Nejad Erdem karşılaşma sonrası verilen penaltıya çok büyük tepki gösterirken pozisyonun penaltı ile alakası olmadığını öne sürdü. Erdem "Sahada mücadele veren futbolcularımızın emeklerinin bu kadar ucuz çalınması zorumuza gidiyor. Hakemlerin daha dikkatli olası lazım" dedi.
Öztürk: Tophane Tayfunspor'u tebrik ederim
İstanbul Malatyaspor Kulüp Başkanı Turgut Öztürk karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada "Bugün grubumuzun güçlü takımlarından biri olan Tophane Tayfunspor ile başa baş zevkli ve çekişmeli bir maç yaptık. Zaman zaman rakibimiz gol pozisyonlarına girdiyse de yararlanmadılar. Futbolcularımızın mücadelesi ve hırsı son 20 dakikada daha etkili oldu ve bulduğumuz gollerle zorda olsa 2-0 galip gelmesini bildik. Misafir takım Tophane Tayfunspor'u sahadaki mücadelesi ve centilmenliklerinden dolayı tebrik ediyorum ve başarılar dilerim" dedi.
Öney: Hemşirelerimizin desteğini istiyoruz.
İstanbul Malatyaspor Kurcu Başkanı Hüsnü Öney, de yaptığı açıklamada "Bugün zor bir maç yaptık zorda olsa kazanmasını bildik.8.Hafta geride kalırken İstanbul'daki Malatyalı hemşirelerimizi yanımızda görmek türbinde yerlerini alarak futbolcularımıza destek vermelerini istiyoruz. Taraftarımızın desteği ile mutlu sona ulaşmak istiyoruz desteğini arkasında his eden Futbolcularımız daha morali futbol oynayacaklarına inanıyorum destek onlardan şampiyonluk futbolcularımızdan" dedi.
HABER: Yılmaz AKTEPE

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.