Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Salı, Aralık 15, 2015

Özden: Dünyanın sonu değil


Sahasında Arnavutköy Yeniköyspor’a 1-0 yenilerek liderliği kaybeden Gökçealispor’da başkan Ali Osman Özden moral bozmadıklarını, kendileri için önemli olan Gökçealili duruşundan taviz vermemek olduğunu dile getirdi.

Özden yaptığı açıklamada, “Hakemin kötü yönetimi sonucu on kişi kaldık ve yenildik. Futbol üç neticelidir. Bu skor dünyanın sonu değil ama futbolcu kardeşlerimizi ve hocamız verdikleri onurlu mücadeleden dolayı, muhteşem taraftarımızı da takımına sahip çıkmasından dolayı kutluyorum teşekkür ediyorum. Kendilerinden ricam provokasyonlara gelmeyelim, lig uzun. Tarihinde ilk defa birinci amatörde mücadele eden takıma ve yönetime destek verelim. İnanın hepimiz büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Yenilmiş olabiliriz hatalarımızı olmuş olabilir ama hiç bir zaman Gökçealili duruşundan taviz vermeyiz” dedi.

“Bu maçı unutalım ve önümüzdeki maçlara bakalım” diyen Özden şöyle devam etti. “Bu kadar imkânsızlıklara rağmen böyle bir başarı elde eden takım başka yok! Bizim Gökçealilik gibi asıl ve asi ruhumuz var. Çevremizdeki dostlarım ‘hiç geliriniz yok destek yok böyle nasıl yönetiyorsunuz’ diye sorduğunda yanıtım şu oluyor: Her şeyi en iyi bilen kişi değilim, yaptığı işi iyi bilenleri bir araya getirip onları uyum içinde çalışmasını sağlamaya çalışan ağabeyleriyim. Marifet bende değil ekibimde, hocamda, futbolcu kardeşlerimde yönetimimde ve muhteşem taraftarımızda biz bir aileyiz başarının anahtarı bu ekip işi.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.