Salı, Aralık 22, 2015

Özgençlikte Kemal Aliş güven tazeledi.

                                    
                                     HABER: Yılmaz AKTEPE
Küçükçekmece güzide kulüplerinden olan Gültepe Özgençlikspor Kulübü’nün Genel Kurulu gerçekleştirildi.Dernek lokalinde düzenlenen Genel kurulda, başkanlık görevini yürüten Kemal Aliş yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.
Hafta sonu gerçekleşen kongrede Divan Başkanı Ziya Yolcagider, Afet Temel ve Mustafa Ersever divan üyeliği yaptı. Saygı duruşu ev İstiklal marşının okunmasının ardından Divan Başkanı Ziya Yolca gider gündemi okudu. Faaliyet raporu, Gelir giderler, Denetleme raporu tahmini bütçenin okunup ibra edilmesin ardından yeni Başkan ve yönetim kurulunun seçime geçti.
                                                   
Yapılan kongrede başak aday olmadığından mevcut başkan Kemal Aliş yeniden aday oldu yapılan seçimde üyelerin tüm oyunu alarak Gültepe Özgençlikspor kulüp başkanı seçildi.
Yeniden kulüp Başkanlığına seçilen kemal Aliş Yaptığı konuşmada görev yaptığı Bugüne kadar Gültepe Özgençlikspor’un başarısına katkı ve destek sağlayanlara  kulübün daha iyi yerlere geleceğine inandığını Gültepe Özgençlikspor’un yeniden canlandırılması ve eski görkemli günlerine dönmesi için bir araya geldiklerini belirten Başkan Aliş, Kısa zaman da kulüp için gerekli oluşumu sağladık. 
Mahallemizin onuru ve gururu olan Gültepe Özgençlikspor’u yeniden yaşama geçirilmesinde bizlere destek olan ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.
Bizim dönem içerisinde alt yapıya büyük önem verdiklerini ve Gültepe Özgençlikspor’a şampiyonluklar yaşattıklarını belirten Aliş, Gültepe Özgençlilspor’a yakışır bir kulüp lokali kazandırılmasında büyük emekleri olan Belediye Temel Karadeniz ve Kulüpler Birliği Başkanı Seymen Gençtürk’e teşekkür etti.
Yapılan kengerin ardından maç gitmeye hazırlanan  U 16 Takımın soyunma odasına giderek morla verdiler.
Gültepe Özgençliksporu Başarıya taşıyacak yeni yönetim kurulu şöyle,
Kemal Aliş
Şenol Çetin
Ali Saygın
Aytekin Ayan
Ercan Dede
Kamil Yılmaz
Hüseyin Çetin
İdris Geze
Hikmet Küçük
Turan Güneş
Mehmet Öz

Şükrü Kılık
Tarık Alır
Berkan İşcan
















Hiç yorum yok:

BAL'da İstanbul maçları hafta sonu ama...

Bölgesel Amatör Lig'de yeni sezon 6 Ekim'de başlarken geçen sezon cuma oynatılan İstanbul grubu bu sezon kesin olarak hafta sonu oyn...