Pazartesi, Aralık 14, 2015

Saha Komiserleri Derneği'nden teşekkür


İstanbul Futbol Saha Komiserleri Derneği yaptığı yazılı açıklama ile sahalarımızdaki sağlık sorununun çözümünde pay sahibi olan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Futbol saha komiserleri derneği ve camiası olarak sevincimiz sonsuzdur senelerdir uğraş verilerek futbol sahalarındaki ,en büyük eksiklik olan sağlık görevlisi olmaması ilgililerin taktire şayan çalışmaları doğrultusunda bakanlar kurulundan geçerek sayın Cumhurbaşkanımız tarafından imzalanarak resmi gazetede yayımlanmıştır.

Yayımlanarak yürürlüğe giren yönetmenlikte Sağlık Bakanlığı ve Gençlik Spor Bakanlığının ilgili müdürlükleri özverili çalışmalar yaparak spor genel müdürlüğü ve acil sağlık hizmetleri genel müdürlüğü ile çalışmalara başlayarak spor sahalarımızda görev yapacak sağlık görevlisi veya sertifikalı yardımcı sağlık personeli bulunduracaklardır.

Bu nedenle sahalarımızdaki sağlık sorunları asgari seviyeye indilicektir bundan dolayı sevinçliyiz. Tüm amatör spor camiasına hayırlı olsun.

Bu sevinci bizlere yaşatan başta sağlık bakanımız sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu'na, Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Akif Çağatay Kılıç'a, Spor Genel Müdürümüz sayın Mehmet Baykan'a, TFF Başkanımız sayın Yıldırım Demirören'e, acil sağlık hizmetleri genel müdürü sayın Osman Arıkan'a, ve de kendisini bu hizmetin çıkması için gecesini gündüzüne katarak çabalayıp başaran TFF Yönetim Kurulu Üyesi, İASKF ve TASKK Genel Başkanı sayın Ali Düşmez'e, TFF İstanbul Futbol İl Temsilcisi sayın Ali M. Tanrıyaşükür'e spor kulüplerimiz, İstanbul Futbol Saha Komiserleri Derneği yönetimi ve camiası adına sonsuz teşekkür ediyor başarılar diliyoruz.

Yönetim kurulu adına

Başkan Ali Osman Özgül

Hiç yorum yok:

İstanbul doğal çimli bir sahaya kavuşuyor

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde faaliyet gösteren Sitespor'un doğal olarak çimlendirilen sahası 29 Ekim 2024 günü hizmete açılacak.