Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Çarşamba, Aralık 16, 2015

Son şampiyon İkitellispor


İki hafta önce tamamlanan İstanbul U15 Ligi’nde oynanan tek baraj maçında gülen taraf İkitellispor oldu.

U15 Ligi 21.Grup’ta eşit ikili averaj ve  puana sahip Erokspor ile İkitellispor’un Bakırköy Belediye 1 Nolu sahada karşı karşıya geldiği maçta İkitellispor, 39.dakikada Mustafa’nın attığı golle bu grubun şampiyonu oldu.

İlk yarı gol yok
Cem Doğuhan Gizep, Sefa Coşkun,Selma Ardalı hakem triosunun yönettiği maça, Erokspor hızlı başladı. Henüz 1.dakikada gelişen Erokspor atağında İbrahim,ceza sahasına girer girmez çok sert vurdu ,kaleci Recep Tayyip topu bloke etti. 11. dakikada İkitellispor’dan Serhat Eşsiz’ın Erokspor’lu İsmetcan’a ceza sahasına girerken yaptığı faul nedeniyle kullanılan serbest atışı kullanan Emirhan Tekgül topu kalenin üstünden auta gönderdi.

Maçta  dengeyi sağlayan İkitellispor  17.dakikada Mustafa ile kullandığı serbest vuruşta kaleci Hüseyin’i geçemedi. Maçın 20.dakikasında Serhat  Eşsiz atağa çıkarken ,topu rakibi Erokspor’lu İbrahim’e kaptırdı. İbrahim’in vuruşunda ise maçı hatasız tamamlayan kaleci Recep Tayyip  topu korner çeldi. İlk yarı karşılıklı ataklarla sona erdi. 

Gol Mustafa ile geldi
İkinci yarıya iki takım da istekli başladı. İkinci yarının hemen başlarında, 39.dakikada günün çalışkan ismi Mustafa  organize olarak gelişen atakta ceza sahasına girer girmez vurduğu sert ve düzgün vuruşla , takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra Erokspor beraberlik için İkitellispor kalesine ataklarını çoğalttı. İkinci yarıda oyuna dahil olan Eroksporlu Deniz’in, 56.dakikada kullandığı serbest vuruş ile 60.dakikada ceza sahası dışından vurduğu şutlar kaleyi tutmadı.66.Dakikada İsmetcan topu  düzeltip Ali’nin önüne bıraktı, Ali’nin şutunda Recep Tayyip başarılıydı.

İkitellispor 10 kişi
İkitellispor kontra ataklarla rakibin defansını bunaltsa da ikinci golü bulamadı. Uzatma dakikalarında İkitellispor’dan Mustafa, hakemi aldatmaktan ikinci sarı kartı görüp,kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Son düdükle ,İkitellispor  21.Grup’un şampiyonu olarak, gözünü İstanbul Elemeleri’ne çevirdi. Maç sonunda kupasını İASKF adına duayen spor adamı İsmail Öngün'ün elinden alan İkitellispor’da, Başkan Abdulselam Ceyhan futbolcularını başarılarından dolayı kutladı.

Stat: Bakırköy Belediye 1
Hakemler: Cem Doğuhan Gizep, Sefa Coşkun,Selma Ardalı
Saha Komiseri: Zafer Çatalkaya
Erokspor:  Hüseyin Kılcı-Hüseyin Uluorak,Birol,Emirhan Aykut,Mehmet Tuğra,Melihan,Ali,Fuat,Emirhan Tekgül,İbrahim,İsmetcan (Mehmet Emre-Osman,Emirhan Aşkın,Deniz Emre,Barış,Furkan)
İkitellispor:  Recep Tayyip-Doğukan,Emirhan,Serhat Eşşiz,Mehmet,Enescan,Serhat Kaya,Cihan,Mustafa,Aydın,M.Akif (Ahmet-Özgür,Keremcan,Davut,Hamza)
Gol: Mustafa Kiremitçi (İkitellispor/39.dakika)
Sarı Kartlar: Aydın Şahin (İkitelli),Deniz Emre(Erokspor)
Kırmızı Kart: Mustafa Kiremitçi (İkitellispor/70+2.dakika)







HABER-FOTOĞRAF: ARİF DOĞAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.