Pazar, Aralık 13, 2015

Spor camiasını buluşturan açılış

Sultanmuratspor kulübünde uzun yıllar kaleciliğini yapan Naser Serbest futbolu bıraktıktan sonra iş hayatına atıldı ve Serhat Ozan ile ortaklaşa Küçükçekmece Sefaköy de Kumru adında Restaurant-Cefa işletmeciliği patronluğuna soyundu.
Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Türkcel Süper Lig Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdaği, Fenerbahçe eski futbolcusu ve şuan Başakşehirspor ve başarısı için ter döken Semih Şentürk Kumru’nun açılışını gerçekleştirdiler.
Hafta içi gerçekleşen açılışa Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, AKP Küçükçekmece İlçe Başkanı Av. Mustafa Korkut, MHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Seyfettin Tiryaki, Türkcell Süper Lig Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdaği, Başakşehir spor Milli Futbolcusu Semih Şentürk, Belediye Başkan yardımcıları Meclis üyeleri, Rumeli Trakya Gönül Birliği Platformu Genel Başkanı Gökhan Aygün,Sultanmuratspor Kulüp Başkan Vekili İsa Kıran Genel Kaptan İbrahim Şakiroğlu,Futbolcular yanı sıra mahalle muhtarları
aile dostları açılışa katılarak bu güzel ortamın oluşumunda yer alarak destek oldular.

Davetlileri ve açılışa katılanları en iyi şekilde ağırlayan Naser Serbest, Serhat Ozan misafirlerle tek tek ilgilenerek onlara ikramlarda bulundular. Davetliler, yeni ortaklara hayırlı olsun temennisinde bulundular.
Açılış kurdelesini kesen, sporculara gerekli ilgi ve alakayı gösteren Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Naser Serbest ve Serhat Ozan ortaklara ortaklara hayırlı olsun dileklerini iletti.
İki kardeşimizin Küçükçekmece ilçesine böyle bir güzel mekan açarak midelere hizmet edeceklerini yeni işyerlerinin açılışında bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu, Kumrunun Küçükçekmece halkına ayrı bir lezzet ve tat getireceğini söyleyen Karadeniz, Hayırlı kazançlar dilerim dedi.

HABER: Yılmaz AKTEPE








Hiç yorum yok:

Emirefendi'den Fenerbahçe'ye

Beyoğlu ilçesi ekiplerinden Emirefendispor'un 2013 doğumlu yeteneği İnanç Kayihan Fenerbahçe’ye transfer oldu.