Pazartesi, Aralık 14, 2015

Tepecik Anadolu seriye devam etti


İstanbul 1. Amatör Lig 1. Grup'ta şampiyonluk hesapları yapan Tepecik Anadoluspor, ilk yarının son maçında kendi sahası ve seyircisi önünde sıralamada bir alt sırada yer alan Büyük Kılıçlıspor’u pozisyon vermeden 8-0’lık net bir skorla yenerek seriyi devam ettirdi.

Tepecik Şenol Güneş Stadı’nda ağırladığı rakibi Büyük kılıçlıspor karşısında 90 dakika üstün bir oyun sergileyerek adeta rakibine pozisyon vermeyen Tepecik Anadoluspor, Büyük Kılıçlıspor karşısında farklı skor elde etti. 

Karşılaşmaya iyi başlayan taraf ev sahibi Tepecik Anadoluspor'du. Daha maçın ilk dakikalarında oyun hakimiyetini elinde bulunduran Mavi-Beyazlılar'da, son haftaların sürpriz golcüsü Uğur Atalay, 8. dakikada Cemal Soy'un pasını iyi değerlendirdi ve kalecinin üzerinden yaptığı aşırtma vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golün sevinci devam ederken 9. dakika da Enes Kaya'nın pasında Alim Bölük, takımını 2-0 öne geçirdi. 

2-0’lık skorla rahatlayan Tepecik Anadoluspor, 11. dakika da rakip kaleye hücum etmeye başladı ve seken topta ceza sahasının hemen önünde bulunan Tuncay Arslan, maçta durumu 3-0'a getirdi. Dakikalar 39'u gösterdiğinde sahneye Selman Erkaynak çıktı. Korner atışında iyi pozisyon alan Selman Erkaynak'ın kafa golü ile 4-0 öne geçen Tepecik Anadoluspor, Silivri temsilcisi karşısında net pozisyonlar bulmaya başladı ancak bulduğu pozisyonlar gol olmayınca ilk yarı 4-0’lık skorla son buldu.

Gol yağmuru devam etti
İkinci yarıya gelindiğinde yine oyuna iyi başlayan taraf mavi-beyazlı (Esas renkleri kırmızı-beyaz olmasına rağmen bu maçta beyaz ağırlıklı mavi çizgili forma tercih ettiler) ekipti. 
Sağlı-sollu gelişen ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Tepecik Anadoluspor, 49. ve 51. dakikalarda Kasım Atalay ile peş peşe bulduğu gollerle maçta durum bir anda 6-0 oldu. 6-0’lık skorla devam eden karşılaşmada dakikalar 65'i gösterirken 2. yarıda Furkan Baltacı'nın yerine oyuna giren Ergincan Gidiş, Kasım Atalay'ın pasında kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı düzgün vuruşla skoru 7-0’a taşıdı. 

7. gol sonrasında devam eden karşılaşmada, demoralize olduğu gözlemlenen Büyük Kılıçlıspor, 75. dakikada Enes'in golüne engel olamadı. Rakibi karşısında yaptığı 3 asistle yıldızı parlayan Enes Kaya, soldan Ergincan'ın pasında kaleciye de çalım atarak topu boş kaleye gönderdi ve skoru 8-0’a getirdi. 

Bu sonucun ardından hakem yaklaşık 5 dakika sonra oyunu sona erdiren düdüğü çaldı ve Tepecik Anadoluspor, ilk yarının son maçında da seriye devam etti.

HABER: GÖKHAN İŞBAŞAR

Hiç yorum yok:

İstanbul doğal çimli bir sahaya kavuşuyor

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde faaliyet gösteren Sitespor'un doğal olarak çimlendirilen sahası 29 Ekim 2024 günü hizmete açılacak.