Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Cumartesi, Aralık 19, 2015

Yedi "Kule"ye tırmanıyor


1.Amatör 6.Grup mücadelesinde son haftalarda büyük çıkış yakalayan ve 14 puanla 5.sırada olan Yedikule 20 puan ile ikinci sırada olan Terazideresporu konuk etti.

Sezonun ilk yarısındaki maçta Yedikule mücadelenin büyük bölümünü önde götürmüş, ancak kalecisinin de hatası ile 90 dakika sonunda beraberliğe razı olmuştu. Sabah erken saatte kulüpte toplanan ve birlikte kahvaltı yapan Yedikulespor erken saatlerden itibaren maça konsantre olmaya başladı. Üst sıralara tırmanmak için mutlak 3 puan parolası ile maça çıkan Yedikulespor Celil'in şık kafa golü ile 1-0 öne geçmeyi başardı. Yedi golden sonra toparlanan ve beraberlik arayan Terazidere hırslı oyununun karşılığını golle aldı ve mücadelede skor 1-1 oldu. Devre de aynı skorla sona erdi.

İkinci yarıda ise ilk iki sırada olmak için sahada olan ve bunu hak eden iki ekibin mücadelesi vardı. İzleyenlerin zevk aldığı, mücadelenin, olumlu hareketlerin bol olduğu ikinci yarıda iki takımın da tehlikeli pozisyonları vardı. 14 puanla

Celil yine kafasını kullandı
Her iki takımında gol atması artık normal karşılanacak şekilde mücadele ilerlerken, ikinci yarıda olduğu gibi golü bulan Yedikulespor oldu. Yapılan ortaya ilk yarıdaki gibi yine şık bir kafa vuruşu yapan Celil takımını 2-1 öne geçirdi. Yine golden sonra Teraziderespor gol için yüklenirken bu seferde sahneye Yedikulespor kalecisi Yavuz ve defans oyuncuları çıktı. 2-1 den sonra adeta kalesine set kuran Yavuz gole izin vermeyince, Yedikulespor altın değerinde bir 3 puanı daha hanesine yazdırmış oldu.

Aldığı 3 puan birlikte, Kanarya Azimsporun da puan kaybetmesi ile bir basamak yukarı çıkan Yedikulespor, ikinci Terazidere ile hem puan farkını 3'e indirdi hem de olası bir puan eşitliğinde ikili averajı da eline geçirmiş oldu.

HABER:MELİH ÖZTÜRK




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.