Pazar, Aralık 13, 2015

Yedikule hedefe kitlendi


1.Amatör 6.Grup mücadelesinde İ.T.Ü. evinde Yedikulesporu konuk etti. Yedikulespor sezon başından itibaren oynadığı oyunla büyük alkış kazansa da gecen haftaya kadar kendi evinde maç kazanamamış ve bu şanssızlığı üstünden atamamıştı. 

Yedikulesporlu futbolcular şimdiye kadar altı pasın içinden ceza sahasının içerisinden çok fırsatı değerlendirememiş ve taraftarlarını üzmüştü . İlk yarıda klasik Yedikulespor oyunu vardı . Hızlı ataklarıyla kaleye giden fakat topu kale çizgisinden içeri gönderemeyen Yedikule ilk yarıda kaçırdıklarıyla kendisini destekleyen taraftarlarına ahlar çektirdi. İlk yarıda Yedikulesporlu Anıl yakaladığı pozisyonları cömertçe harcayınca devre başladığı gibi golsüz sona erdi. 

İkinci yarıda Yedikulespor şansızlığını kırmak adına sahaya çıktı ve ikinci yarının ortalarında geliştirdiği bir atakta penaltı kazandı. Topun başına gelen Rauf Yedikuleyi 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra Yedikule ataklarına devam etti. Yedikule yine topu kapıp hızlıca çıktığı atağın sonunda ilk yarının cömertçe pozisyonları harcayan ismi Anıl bu cömertliğini bir kenara bıraktı ve güzel bir vuruşla Yedikuleyi 2-0 öne geçirdi. Bu golden sonra iyice rahatlayan Yedikule maçın sonuna doğru Anıl ile bir gol daha bularak skoru 3-0 a getirdi. Maç bu skorla sona ererken Yedikule 14 'e yükselterek üst sıralara tırmanmaya başladı. İ.T.Ü ise 8 maç sonunda aldığı 2 puan ile Bağcılar Gençlergücü ile birlikte grubun sonuna demir attı.

HABER:MELİH ÖZTÜRK





Hiç yorum yok:

BAL 10. Grup 1. hafta programı açıklandı

Bölgesel Amatör Lig'de 2024-25 sezonu bu hafta sonu oynanacak maçlarla başlıyor...