Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Perşembe, Aralık 03, 2015

YEDİKULE ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDI


Sezon başından beri 6. Grupta oynadığı futbolla alkış alan fakat son dakikada yediği gollerle puan kaybeden Yedikule şanssızlığını kırdı.

Maçın başında iki ekipte oyunu tartmaya calışsa da Yedikule Anıl, Celil ve Sabri üçlüsünün etkili koşuları ve indirdiği toplarla rakibi karşısında baskı kurdu. İlk yarının ortalarında Yedikulespor Sabri'nin takipçiliği sayesinde golü buldu ve 1-0 öne geçti. Golden sonra ise Örnektepe oyuna tekrar dahil old . İlk yarının son bölümlerinde Örnektepe hücumunda  hakem penaltı noktasını  gösterdi. Örnektepe takımı penaltı atışını gole çevirince skora eşitlik geldi ve devre de 1-1 lik eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya iki takımda istekli başlarken gol için gereken her varyasyonu deneyen iki ekibin mücadelesi vardı sahada.  İki takımın gol arama çabalarında ise başarılı olan taraf  Yedikulespor oldu. Sabri güzel bir vuruşla Örnektepe Kalecisini mağlup ederek takımını 2-1 öne geçiren isim oldu.

Bu dakikadan sonra Örnektepe en azından bir puan için var gücüyle saldırırken. Yedikule defans hattı ve kalecisi de aynı şekilde ataklara karşılık vererek rakibine gol şansı tanımadı. Mücadelede başka gol olmayınca, konuk ekip Yedikule çok önemli maçta hanesine 3 puanı yazdıran ekip oldu.

HABER:MELİH ÖZTÜRK


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.