Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Perşembe, Aralık 24, 2015

Yeni bir yıla girerken aramızdan ayrılanlara


Minnet  duymalıyız önümüzden kayıp geçen  yıllara  evet  sevdiklerimizi  bir,bir alıyor bizden bizleri öksüz,yardımcısız,mahzun bırakıyorlar ama tabiatın kanunu bu.Yaşam denilen yaşadığımız hayatta ölüm denilen kaçınılmaz birde son var.Henüz bizi terk  etmeyen  2015 yılı aramızdan sevdiklerimizi aldı, kara toprağa verdi ama sevdiklerimiz aramızdan ayrılırken büyük izler  bırakıyorlar. Kara toprak doymak bilmiyor nedense bizlerde gözyaşlarımızla, dualarımızla sevdiklerimizi yolcu etmekteyiz. Temenni ediyoruz dualarımızla sevdiklerimize 'Mekânları cennet olsun' diye.



Bu senenin başlarında Futbolumuzun ender simalarından Fenerbahçe genç, Feriköy, Galatasaray ve Milli takımımızın formalarını giymiş olan İSMET YURTSÜ’yu kaybettik. Kendisi mütevazı, futbol aşığı, dost biri idi.



Daha yeni aramızdan ayrılan değerli Abimiz amatör futbola hizmetleri tartışılmaz. 1977'lerden beri kendisini tanıyorum. Amatör Futbol Federasyonun yanında kulüpcülüğüde tartışılmazdı. Futbol onun hayatı yöneticilik ve görev bilinci kendisinin vazifesi idi. Bu özel kişi Unutulmaz Hizmetlerin Adamı  BOĞOS MONOSYAN’dır. Yaşına rağmen dinç ve ayakta idi. Feriköy Stadı'nda zaman, zaman maç izlemeye gelir spordan ve sporculardan kopmazdı. Kendisi aramızdan ayrıldı.



ALEKSAN DADYAN; En az 20 yıl kaleci olarak profesyonel ve amatör takımların kalesinde görev yaptı. Dünyada pek az sporcuya nasip olmuştur kendisi futbol hayatı boyunca kart görmemiştir. Efendiliği, kişiliği tartışılmaz bir örnek sporcumuzdur. Beykoz kalesini yıllarca profesyonel liglerde korumuş taraflı, tarafsız sporseverlerin sevgisini ve takdirini kazanmıştır. Futbolu bıraktıktan sonra kopmamış yöneticilik yapmıştır.2015 Yılının koynunda şimdi kendisi.

SERKİS ÇALIŞ, Kaleci kendini yaratan adam desek yeridir.Dik duran,bileğinin hakkıyla birinci ligde kale koruyan efendi, cefakâr ve başarılı file bekçisi. Futbolu bırakamadı. Çeşitli takımlarda kaleci antrenörü olarak son nefesine kadar top tuttu. Ölüm kapıyı çaldımı mazeret istemiyor ben geldim dedimi hayatın son nefesi o an bitiyor. Allah Mekânlarını Cennet eylesin.

Ben spor camiamızdan, hayatı kaybeden yönetici, sporcu, antrenörlerimize ayrıca ASKER ve POLİS Olarak görev başlarında şehit olanlara Allahtan RAHMET diliyorum.Yeni  yılın Ülkemize Ve Dünyaya  barış,kardeşlik getirmesi dileğiyle mutlu yıllar dilerim.

YAZI: ORHAN BUDAK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.