Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Salı, Aralık 01, 2015

YILDIZ KANARYALAR'A TRAKYA ENGELİ


İstanbul U15 Ligi 14. Grup'ta son 6 maçta 5 galibiyet alan Yıldız Kanaryalar Spor Kulübü'nün çıkışı Batı Trakyaspor deplasmanında sona erdi. Sarı-Lacivertliler mücadeleyi 3-1 kaybederken, karşılaşmada üçü ev sahibi, dördü konuk futbolculara olmak üzere toplam 7 kırmızı kart çıktı.

Yıldız Kanaryalar SK Antrenörü Ferhat Can Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, "Takımım bu hafta tam bir hakem faciası yaşadı. Maç sonrası gözlemci bile hakem odasında hakeme kızıyordu. Genç yaştaki çocukları futboldan soğutuyorlar. Sonuçta 7 kişi kaldığımız maçta Batı Trakya'ya 3-1 mağlup olduk. Her şeyden önce bu futbolcu grupları maçtan çok kendileri övgüyü hak etti. Bu kadar kötü yönetilen Türk futbolunun içinde futbol okulundan çıkıp başarı sağlayan çocuklara ödül verilmeli" dedi.

İlk sezonda iki şampiyonluk
Kulüpleri hakkında da bilgi veren Can, "Sarıyer Fenerbahçe Futbol Okulu'ndaki yetenekli çocuklarımızı burada oynatıyoruz. Geçen sezon u11 ve u12'de şampiyon, u13'te ikinci olduk. Bu sezon u15'te kaleci problemi yaşadığımız için lige kötü başlarken son 6 maçta 5 galibiyet aldık. Geçen hafta lig ikincisi İstanbul Sinopspor'u yendik. İnşallah güzel sonuçlar almaya devam edeceğiz" diye konuştu.

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.