Çarşamba, Aralık 02, 2015

YILDIZTABYASPOR'DAN 'SAĞLIK'LI VE ANLAMLI ZİYARET


Yıldıztabyaspor Kulübü Fahri Başkanı ve aynı zamanda İASKF Eğitim Sekreteri Ahmet Şahin, Kulüp Başkanı Yavuz Coşkun ve Başkan Yardımcısı Selim Işık TFF İstanbul İl Temsilciliği binasında her salı günü yapılan İASKF toplantısı öncesinde anlamlı bir ziyarette bulundu.

TFF Yönetim Kurulu Üyesi, TASKK Başkanı ve aynı zamanda İASKF Başkanı olan Ali Düşmez ve İASKF Yönetim Kurulu'na yapılan ziyarette, son dönemde amatör sahalardaki sağlık konusunda yapılan çalışmalar ve hayata geçen kanun için teşekkür edildi; bir plaket sunuldu.

Genel Başkan Ali Düşmez, böyle bir sorunun çözümünden dolayı yapılan çalışmaların herkese hayrı olacağını, kendilerine 'Allah razı olsun' denilmesinden başka bir temennileri olmadığını söyleyerek kendi ve yönetim kurulu adına gelen teşekkür ziyaretinden oldukça memnun kaldığını söyledi.


Yıldıztabyaspor Kulübü Başkanı Yavuz Coşkun ve Başkan Yardımcısı Selim Işık ayrıca İASKF Genel Sekreteri ve TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali M. Tanrıyaşükür'ü makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dilediler.



Hiç yorum yok:

BAL'da İstanbul maçları hafta sonu ama...

Bölgesel Amatör Lig'de yeni sezon 6 Ekim'de başlarken geçen sezon cuma oynatılan İstanbul grubu bu sezon kesin olarak hafta sonu oyn...