Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Salı, Aralık 15, 2015

Zirvenin yeni sahibi Arnavutköy Yeniköyspor


İstanbul 1. Amatör Lig 2. Grup'ta lider Gökçealispor evinde grubun yenilgisiz tek takımı Arnavutköy Yeniköyspor'u ağırladı. 4 kırmızı, 8 sarı kartın çıktığı maçı konuk ekip İsmet'in 90. dakikada 25. metreden attığı golle 1-0 kazandı ve zirvenin yeni sahibi oldu.

Müsabakayı her iki takımın da hatırı sayılır miktarda taraftarı izlerken ilk yarıda çekişmeli ancak pozisyon sayısının az olduğu bir mücadele vardı. Yeniköyspor'dan Servet aldığı darbe sonrası oyuna devam edemedi. İlk yarı 0-0 sona erdi.

Yedeklere 3 kırmızı!
İkinci yarı oyun daha da sertleşti. Yeniköyspor'un golcü oyuncusu Salih'e yapılan sert faul sonucu saha bir anda karışırken oyun yaklaşık 10 dakika durdu. Hakem yardımcıları ile konuştuktan sonra Yeniköyspor'un yedek kulübesinden bir, Gökcealispor'un yedek kulübesinden iki, ayrıca ev sahibi takımın ilk 11'inden de bir oyuncuyu attı.
Gökçealispor son 7 dakikayı 10 kişi oynamak zorunda kalırken 90. dakikada Yeniköyspor'dan İsmet 25 metreden sert bir şutla fileleri havalandırdı. 

Ambulansla hastaneye kaldırıldı
Golden sonra Gökçealispor eşitlik için yüklenirken Yeniköyspor'dan Semih kendisine yapılan sert faul sonrası oyuna devam edemedi ve ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Stattan zor çıktılar
Maç sonu istenmeyen olaylar vardı. Gökçealispor taraftarları Yeniköyspor teknik direktörüne karşı küfürlü ifadeler kullanıp fiili saldırıda bulunmak istedi. Konuk kafile uzun süre stattan çıkamadı.

Bu sonuçla Yeniköyspor 20 puanla liderliğe yükselirken Gökçealispor 18 puanla ikinci sıraya geriledi. Yeniköyspor önümüzdeki hafta Silivri Ortaköy deplasmanına giderken Gökçealispor kendi evinde Büyükçekmece Mimarsinanspor ile karşılaşacak.

Alkışlar yöneticilere 
Maç sonunda her iki takımın yöneticileri taraftarların yaptığı olayların büyümemesi için çok büyük çaba sarf ederken takdir topladılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.