Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazartesi, Ocak 04, 2016

2016'nın ilk şampiyonları belli oldu


Türkiye'de devam eden amatör liglerde oynanan müsabakalar sonunda yeni yılda şampiyonluk elde eden ekipler yavaş yavaş netlik kazanıyor.

Ligleri tamamlanmadan şampiyonluklarını ilan eden takımlar şöyle:

Germencikspor
Aydın 1. Amatör 4. Grup'ta mücadele eden Germencikspor, zorlu mücadeleyi şampiyonluk ile noktaladı. Bitime üç hafta kala oynadığı 13 maçta 11 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgi alan Mavi Sarılı ekip, 34 puan ile şampiyonluğu garantiledi. Ligin 13'üncü haftasında üçüncü sıradaki Sökegücüspor'a konuk olan Germencikspor, sahadan 2-1 galip ayrılarak en yakın rakibinin 10 puan önünde yer aldı.

Gümüşlükspor
Kulüp başkanlığını ünlü oyuncu Nejat İşler'in yaptığı Gümüşlükspor, Muğla 1. Amatör A Grubu'nda sürdürdüğü mücadeleyi şampiyonluk ile noktaladı.

Yenilgisiz lider durumda bulunan Sarı Siyahlılar, 11'inci hafta mücadelesinde en yakın rakibi Turgutreisspor'u kendi sahasında konuk etti. 10 kişi tamamladığı mücadelede sahadan 1-0 galip ayrılan Gümüşlükspor, son maçı öncesi puanını 29'a yükselterek bir üst lige yükselmeyi garantiledi.

Yumurtalık Belediyespor
Adana 1. Amatör Lig A Grubu'nda yer alan Yumurtalık Belediyespor, oynadığı 11 maçta topladığı 28 puan ile sezon tamamlanmadan şampiyonluğunu garantiledi. Son maçında Kanalgücüspor'u 4-1 yenen Mavi Beyazlılar, bitime üç hafta kala en yakın rakibine 9 puan fark yaptı.

Hayrabolu Belediyespor GK
Tekirdağ 1. Amatör Lig A Grubu'nda mücadele eden Hayrabolu Belediyespor GK, yeni yılı şampiyonluk ile karşılayan bir diğer ekip.

Sarı Kırmızılılar, ligde oynadığı son maçında Kaptan Barbarosspor ile 1-1 berabere kalmasına karşın en yakın rakibi Akçeşmespor'un 9 puan önünde 38 puan ile zirvede yer aldı. Genel averajda (34-25) üstün olan Hayrabolu Belediyespor, ikili averajda da (2-2, 2-0) ikinci sıradaki rakibinin önünde yer aldığı için bitime üç hafta kala şampiyonluk ipini gögüsledi.

HABER: GÖKHAN TANER

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.