Çarşamba, Ocak 06, 2016

Aliağaspor'dan farklı galibiyet


İzmir Süper Amatör Ligi A Grubu'nda zirve mücadelesi veren Aliağa, ligin son sırasındaki Ülküspor'u 5-0'lık farklı bir skorla mağlup etti.

Liderin iki puan gerisinde üçüncü sırada yer alan Sarı Siyahlılar, cezası nedeniyle Menemen Şehir Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada, rakibini 5-0'lık farklı bir skorla yendi. Aliağaspor'a galiyeti getiren golleri; Oğuzhan Uslu, Barış Bozal, Oğuzhan Bozkurt atarken, iki golü de Adnan Malat kaydetti.

Oyuna istedikleri gibi başladıklarını ifade eden Aliağa FK Teknik Sorumlusu Serkan Şentürk, "Oyunun ilk dakikalarından itibaren kontrolü ele aldık. İlk yarıda birçok gol pozisyonu yakalamamıza rağmen sadece iki tanesini değerlendirebildik. İki yarıda daha iştahlı oynayıp güzel oyunumuzu 5 golle süsledik. Bizim için pozitif oyun sergileyerek alınan galibiyet çok önemli. İnşallah önümüzdeki haftalarda zorluk derecesi yüksek olan maçlarda da bu iyi oyunumuzu sergilemek istiyoruz. Tüm maçlarımızı kazanıp şampiyon olmak istiyoruz. Berkcan hücum gücümüzün önemli bir parçası. Bugün güzel bir performans sergiledi. Önümüzdeki haftalarda umarım gollerle de bu performansını süsler" dedi.

Kaynak: www.haberler.com

Hiç yorum yok:

Paşabahçespor ikinci yarıda açıldı

İstanbul Süper Amatör Lig'de yer alan iki ekibin hazırlık maçında Paşabahçespor Selimiyespor'u 3-1 mağlup etti.