Pazartesi, Ocak 25, 2016

Altınaslar kar kış dinlemiyor


2. Amatör Lig’e bu sezon şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Bayrampaşa ekibi Altınaslar’da antrenmanlar tüm hızıyla devam ediyor.

Teknik Direktör Akın Taştan yönetiminde haftada 3 idman yapan Bordo Beyazlılar, 2 gün Arda Turan Tesisleri’nde, hafta sonu da Belgrad Ormanları’nda krosta bir araya geliyor.
Bu hafta buz gibi hava ve karla kaplı sahaya rağmen idmanlar oldukça keyifli geçti.
Liglerin başlamasına yaklaşık 1 ay kala, takımın arzu edilen seviyenin %50’sine ulaştığını belirten Akın Taştan, oturmuş bir kadroya yaptıkları nokta transferlerle, bu sezon çok can yakacak bir takım oluşturduklarını ifade etti. Camianın yıllardır özlemini duyduğu şampiyonluk sevincini bu sezon yaşayacaklarına yürekten inandıklarını belirten Taştan, tecrübeli ve genç oyunculardan oluşan güzel bir ekibin ortaya çıktığını söyledi.

ÖNEMLİ İSİMLER KADROYA DAHİL EDİLDİ
Sezon başında U19 oyuncularının da katılımıyla 30-35 kişilik dev bir kadroyla idmanlara başlayan Altınaslar’da kadro geçtiğimiz hafta 24’e indirildi. U19 takımından 3 oyuncu A Takım’a dahil edilirken bu sezon 6-7 yeni isim Bordo Beyazlı formayı giymeye hazırlanıyor.
Geçtiğimiz sezon İstanbul Ünye forması giyen ve Altıntepsi alt yapısında yetişmiş 25 yaşındaki Şaban Kazar, takımın hücum hattındaki en önemli silahı olacak.
Eyüpspor alt yapısından yetişen ve son olarak Fatih Yayla forması giyen 21 yaşındaki Onur Baş, orta sahanın önemli oyuncularından biri olmaya aday.
Küçükköy alt yapısından yetişen Cihan, Tunaspor’dan Semih Güler’in yanı sıra Emrullah Bayraktar ve Gökhan Gürtürk de Altınaslar’ın bu sezonki yeni oyuncuları arasında yer alıyor.

TAKIMIN ESKİLERİ ÇOK FORMDA
Yıllardır Altınaslar forması giyen oyuncular da Akın Hoca’nın göreve gelmesiyle birlikte oldukça hırslandı. Yardımcı Antrenör olması beklenirken bir sezon daha oynama kararı alan Kaptan Celalettin Erol’un yanı sıra Fatih Ekinci, Yasin Serhat, Ömer Kıyak, Emre Şerbetli, İsa Bağış, Kemal Birgüci, Tayfun Çınar, Elvan Aras gibi tecrübeli oyuncular antrenmanlardaki çalışkanları ile dikkat çekiyor.

KALE EMİN ELLERDE
Futbola 1998 yılında Altınaslar’da başlayan, sırasıyla Bayrampaşa, Altıntepsi ve Muratpaşa gibi ilçenin önemli takımlarında oynayan kaleci Hüseyin Ağaoğlu da bu sezon yuvaya döndü. 2013’de Muratpaşa forması giyerken kolu kırılan tecrübeli file bekçisi, sakatlığını tamamen atlattı ve futbol hayatının son yıllarında Altınaslar için mücadele edecek. Hüseyin’in yanı sıra Can Polat Boylu ve Hakan Aktaş gibi iki tecrübeli ve genç kaleci ile takım bu sezon kalede sorun yaşamamayı umuyor.

BİR SÜRPRİZ İSİM DAHA BEKLEMEDE
Teknik Direktör Akın Taştan’ın çok istediği bir futbolcunun daha önümüzdeki günlerde takıma katılması bekleniyor. Bu oyuncunun bir dönem profesyonel oynadığı ve amatör futbol camiasının çok yakından tanıdığı bir isim olduğu belirtiliyor.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.