Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazar, Ocak 10, 2016

Anadolu Hisarı zirve peşinde


1.Amatör 14.Grupta alt sıralardan kurtulmak isteyen Kavakpınarspor, şampiyonluk hedefine emin adımlarla yürüyen Anadolu Hisarı'nı ağırladı.

Karşılaşmaya ev sahibi ekibin şok golü ile başladı. 8.dakikada kazanılan penaltı atışını Erhan Oluk gole çevirdi ve mücadelede Kavakpınarspor 1-0 öne geçti.

Yediği golden sonra oyuna denge getiren Anadolu Hisarı baskılı oynadığı dakikalarda rakip defansı hataya zorladı. Ceza sahası içindeki pozisyonda 20.dakikada Hasan kendi kalesine golü atınca karşılaşmada skora denge geldi 1-1. 

Bu golden 8 dakika sonra dakikalar 28'i gösterdiğinde Tayfun Anadolu Hisarı'nı 2-1 öne geçirdi. devrenin bitmesine 10 dakika kala günün golcüsü Muhammet skoru 3-1 yaptı ve devre de bu skorla sona erdi.

Muhammet fırtınası
İlk yarıda son golü atan Muhammet 50 ve 53. dakikalarda tekrar sahneye çıkarak takımını 5-1 öne geçirdi. Skor üstünlüğünü de ele geçirdikten sonra çok rahat pozisyon bulan Anadolu Hisarı, 65 ve 70. dakikalarda bu sefer de Hakan ile 2 gol bularak karşılaşmayı 7-1 kazandı.

Aldığı 3 puan ile puanını 31 yapan Gökhan Hadi hocanın talebeleri , liderlik koltuğundaki Kartal Elçi'nin Taçspor karşısında 2 puan bırakması ile birlikte aradaki puan farkını 2'ye indirdi ve zirve takibine devam etti.

HABER:MELİH ÖZTÜRK


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.