Pazar, Ocak 17, 2016

Arif attı, liderlik geldi


İstanbul 1. Amatör Lig 2. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren GOP Yeniköyspor, Arif'in hattrick yaptığı maçta Başakşehirspor'u 4-0 yenerek liderliği devraldı.

Geçtiğimiz hafta Muratbeyspor'a farklı kaybederek ilk yenilgisini alan GOP Yeniköyspor, üçüncü kez ligde oynadığı maçı gol yemeden tamamladı. Kırmızı Beyazlılar, Muratbeyspor'un da Büyükçekmece Mimarsinanspor'a 2-0 yenilmesini iyi değerlendirdi ve bitime dört hafta kala liderliğe yükseldi.

Arnavutköy Taşoluk Stadı'nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi GOP Yenikoyspor oldu; 5. dakikada Arif Emre'nin muhteşem golüyle 1-0 öne geçti. Soğuk hava ve şiddetli yağış altında oynanan ilk yarıda kontrol, ev sahibindeydi. Takımlar soyunma odasına 1-0'lık skorla gitti.

İkinci yarıya ev sahibi ekip forma değişikliğiyle başladı. Yağmur şiddetini arttırırken goller de arka arkaya gelmeye başladı. Arnavutköy ekibinde günün başarılı isimlerinden Salihi muhteşem bir vuruşla skoru 2-0 yaptı. Oyunun kontrolunü tamamen eline alan Kırmızı Beyazlıalr olurken, ilk golün sahibi Arif Emre Çelebi, kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü atarak takımını iyice rahatlattı. Maçın son dakikalarında Arif Emre bir kez daha sahneye çıkarak hattrick yaparken, karşılaşmanın da sonucunu tayin etti.

Bu galibiyetle puanını 27ye çıkararak en yakın takipçisi Muratbeyspor ile puan farkını bir maç eksiğiyle 3 puana çıkaran GOP Yeniköyspor, hafta içi bıraktığı liderliği tekrar geri alarak Süper Amatör iddiasını ortaya koydu. Kırmızı Beyazlılar, önümüzdeki hafta deplasmanda Kamilobaspor'a konuk olurken, en yakın takipçisi Muratbeyspor da bay geçecek.

Karşılaşma boyunca devam eden yoğun yağışa rağmen GOP Yenikoyspor taraftarı da alkışı haketti.

Yerel Futbol Sitesi


Hiç yorum yok:

Uğur Yazar Çankırı Marufspor'a döndü

Son olarak Altıntepsispor'la 1. Amatör Lig şampiyonluğu yaşayan Uğur Yazar, daha önce de formasını giydiği Çankırı Marufspor'la anla...