Perşembe, Ocak 14, 2016

Aslantepe bileti kaptı


Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinde Esenyurtspor'u normal süresi 0-0 biten maçta penaltılarla 5-4 yenen Aslantepe Gençlikspor Türkiye Şampiyonası'na gitmeye hak kazandı.

2015-2016 Sezonuna 3 önemli oyuncusunu profesyonel ekiplere (Ahmet Emir Özbay-Beşiktaş, Görkem Balcı-Eyüpspor, Alper Tunga Ay-Sarıyer) vererek başlayan Aslantepe bu eksiklere rağmen U-15 Ligi'nde üstün bir performans sergileyerek ligi namağlup şampiyon olarak tamamlamıştı. 'Aslanlar' Küçükçekmece Yeşilova Kemal Aktaş Stadı'nda oynanan Türkiye Şampiyonası İstanbul eleme maçında Esenyurtspor'u penaltılarla geçerek mutlu sona ulaştı.

Ligde oynadığı tüm maçlarda hiç mağlubiyet yüzü görmeyen Sarı-Kırmızılılar bu başarılarının tesadüf olmadığını bu maçta oynadıkları muhteşem mücadeleci futbolları ile kanıtlamış oldu.

Kulüpten yapılan açıklamada,"Bu başarı da büyük emeği olan teknik ekibimizi, başta Murat Hocamızı, Uğur Hocamızı, Amil Hocamızı, Yunus Hocamızı, Ergün Kaynak Başkanımızı ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Cafer Kütük, Cengiz Toparslan, Nami Koç, Cemal Ülkü'yü ve bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan çok değerli velilerimizi tebrik ediyor ve yürekten teşekkür ediyoruz.Bu başarı hepimizin" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: www.aslantepespor.org

Hiç yorum yok:

İstanbul 1. Amatör Lig 12 Ekim 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...