Pazar, Ocak 17, 2016

Ataşehir Çamolukspor gol oldu yağdı

                               
İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grupta Ataşehir Çamolukspor deplasmanda Yeşilova Esnafspor'u 9-2 gibi farklı skorla mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Haber-Fotoğraf: Yılmaz Aktepe: Küçükçekmece Kemal Aktaş Sahasında Ligin 19.Haftasında Lider Ata şehir Çamolukspor deplasmanda Küçükçekmece temsilcisi Yeşilova Esnaf spor ile karşı karşıya geldi. Yeşilova Esnafaspor, ara transferde takımdan ayrılan 4 oyuncusundan yoksun çıktığı mücadele boyunca rakibine göre etkisiz kaldı.
Misafir takım Ataşehir Çamolukspor, ilk yarıda Zekir (2) ve Emer ile bulduğu gollere, ev sahibi ekip Semih ile karşılık verdi. İlk yarı 3-1 tamamlandı. 

İkinci yarıya da hızlı başlayan ve etkili olan misafir takım Ataşehir Çamolukspor'da ilk yarının yıldızı Zekir, ikinci yarıda da sahneye çıkarak rakip filelere iki gol daha bıraktı. Güner, Emre, Adem ve Emin'in attığı golle farkı giderek açan konuk ekibe karşın ev sahibi Yeşil Bayazlılar, Onur ile bir gol bularak talebeye etki etti. 


Haftaya lider giren Ataşehir Çamolukspor, karşılaşmayı 9-2 gibi farklı skorla kazanarak en yakın rakibinin dört puan önünde zirvedeki yerini korudu.










Hiç yorum yok:

Tecrübeli kalecinin yeni adresi Halil Rıfat Paşa

İstanbul 1. Amatör Lig takımlarından Halil Rıfat Paşaspor, geçen sezon Süper Amatör Lig'de İstanbul Bafraspor forması giyen deneyimli ka...