Pazartesi, Ocak 18, 2016

Ataşehir Çamoluk'tan orta sahaya takviye


Bölgesel Amatör Lig'e yükselecek takımların belirleneceği Play-Off'a kalma yolunda avantajlı durumda bulunan Ataşehir Çamolukspor, yaptığı transferler ile kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

3. grupta bitime beş hafta kala 42 puanla lider durumda bulunan Yeşil Beyazlılar, Yeşilova Esnafspor'un orta sahadaki dinamosu Regaip Polat'ı kadrosuna kattı. Orta sahanın her bölgesinde oynayabilen 1991 doğumlu oyuncu, sezonun kalan bölümlerinde Ataşehir Çamolukspor forması giyecek.

Futbola 2003 yılında Küçükçekmecespor'da başlayan Regaip Polat, aralıksız altı sezon oynadıktan sonra 2010 yılında BAL ekiplerinden Kırklareli Sanayispor'a transfer oldu. Burada bir sezon oynadıktan sonra tekrar Küçükçekmecespor'a dönen ve profesyonelliğe geçiş yapan Polat, bir sene forma giydikten sonra Avcılar Belediye Gençlikspor'un yolunu tuttu. Avcılar ekibinde iki yıl geçiren Regaip Polat, bir sezon sonra Ömerli Köyüspor'a transfer oldu. Başarılı oyuncusu, son olarak Küçükçekmece ekibi Yeşilova Esnafspor'un formasını giyiyordu.

HABER: MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

İstanbul doğal çimli bir sahaya kavuşuyor

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde faaliyet gösteren Sitespor'un doğal olarak çimlendirilen sahası 29 Ekim 2024 günü hizmete açılacak.