Pazar, Ocak 24, 2016

Aydın derbisi Sökespor'un


Bölgesel Amatör Lig’i (BAL) 10. Grup’ta Aydın derbisinden Sökespor, ilk maçta deplasmanda 3-0 yenildiği Kuşadasıspor’u Saliou 3 ve Ferdi’nin attığı gollerle 4-1 mağlup ederek hem rövanşı aldı hem de ikinci devreye iyi bir başlangıç yaptı.

Maça iyi başlayan Sökespor yaptığı ataklarla rakibini ilk dakikalarda ceza alanından çıkarmadı. 15’inci dakikada gelişen Sökespor atağında yeni transferlerden Ferdi Kösem şık bir golle takımını 1-0 üstünlüğe taşıyan golü attı. Golden sonra Sökespor rakip kalede daha sık atak yapmaya başladı ve 33'üncü dakikada Kaan’ın elle kestiği top sonrası hakem Sökespor adına penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı Salıou kullandı ve farkı 2-0 yaptı. 42’nci dakikada Saliou gelişen atakta kişisel becerisini konuşturarak kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü atarak Sökespor’un ilk yarıyı 3-0 önde tamamlamasını sağladı. İkinci yarıda ilk yarıya oranla etkin bir oyun ortaya koymayan iki takımda rakip kalede gol aradı. 66’da Saliou kendisinin üçüncü golüne ve takımının dördüncü golüne imzasını atarak Kuşadasıspor’u bozguna uğratarak skoru 4-0 yaptı. Kuşadasıspor’un tek golünü ise 69’da Jaba kaydetti. Sökespor bu galibiyetle rakibinden ilk yarıdaki rövanşı da aldı.

5 bin kişi izledi
Maçı Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Söke Kaymakamı Ferhat Kurtbeyoğlu, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Sökespor Kulüp Başkanı Tamer Makaraç ve beş bin taraftar izledi. Kuşdasspor taraftarları da otobüslerle gelerek takımlarını deplasmanda yalnız bırakmadı. Sökespor ile Kuşadasıspor arasında oynanan maçta Efeler’den gelen takviye polis ekipleriyle birlikte 250 polis görev yaptı. Sökespor taraftarları maçtan önce ve sonra üzerinde 'Merhum Kuşadasspor' yazan tabutla şehir merkezinde dolaştı.

Kaynak: www.aydindenge.com.tr



Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.