Salı, Ocak 12, 2016

Bağlarbaşı rövanşı vermedi


 
İstanbul Süper Amatör Lig 3.grup mücadelesinde alt sıralardan kurtulmak isteyen Vardarspor, Namık Sevik Stadı'nda zirve ortağı Bağlarbaşıspor'u konuk etti. 2010-2011 sezonunda Klasman Grubu  play-off mücadelesinde de karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinde kazanan Bağlarbaşıspor olmuştu. Ligin ilk yarısındaki karşılaşmadan da galip ayrılan Üsküdar temsilcisi bu maçı da kazanarak üç puanın sahibi oldu ve zirve takibini sürdürdü.

Sağlık skandalı yine iş başında

Karşılaşmanın ilk yarısında ev sahibi ekip sakatlıklarla boğuştu. Önce hava topu mücadelesinde kafasına darbe alan Fahrettin Erdem baş dönmesi yaşarken, 35.dakikada kaleci Bilge ile çarpışan genç stoper Yasin'in çenesi yarıldı ve uzun süre ambulans bekledi. 15 dakikanın ardından gelen ambulans Namık Sevik Stadı'nın acil kapısı belediye tarafından ardiye olarak kullanıldığından stadı dolanarak sahaya ulaşabildi. Yasin hastaneye götürülürken yerini Erdoğan'a bıraktı. Her sezon başı sağlık hizmetleri anlaşması yapıldığı yönünde çıkan haberlerin uygulamada asparagas olduğu bir kez daha görüldü.

İlk yarının uzatma dakikasında konuk ekibin golü geldi. Vardarspor ceza sahasına gönderilen uzun topu kaptan Kenan kafa ile indirdi. Topla buluşan Batuhan Fatih iki rakibini feykle oyundan düşürdü ve topu ağlara gönderdi 0-1.

İkinci yarıya ev sahibi ekip golle başladı. 49.dakikada Önder'in ortasında golcü oyuncu Muammer Kutlu kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi 1-1.

56.dakikada Osman Enes'in ortasında topla buluşan Kenan'ın sert şutu konuk ekibi bir kez daha öne geçirdi 1-2. Oyundan hakimiyeti elinde tutan konuk ekip Ali'nin ortasında Muhammet Raşit'in düzgün vuruşu ile farkı ikiye çıkarttı 1-3.

Altyapı başarılarıyla adından söz ettiren Üsküdar temsilcisi genç oyunculardan kurulu kadrosu ile birçok gol pozisyonuna girdi. Batuhan ve Altuğ ile yakaladıkları pozisyonları gole çeviremeyen konuk ekip 90.dakikada kalesinde golü gördü. Sol kanattan Muhammet'in ortasında genç oyuncu Berat kafa vuruşu ile farkı bire indirdi 2-3. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca konuk ekip doksan dakika sonunda 3-2'lik skorla üç puanın sahibi oldu. 

Karşılaşma boyunca bizlerden yardımını esirgemeyen saha komiserimiz Sayın Erdoğan Taşkıran'a teşekkür ederiz. Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN









 

Hiç yorum yok:

İshaklıspor maça otostop çekerek gitti

Üçüncü Lig 2. Grup takımlarından Beykoz İshaklıspor, Kelkit Hürriyetspor deplasmanına giderken otobüsü bozulduğu için karşılaşmaya otostop y...