Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Cumartesi, Ocak 09, 2016

Bakırköy salladı ama yıkamadı

İstanbul Süper Amatör Lig 2.grup mücadelesinde zirve yarışındaki iki ekip Bakırköyspor ile Ortaçeşmespor, Bakırköy Belediye 1 No'lu sahada karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün oynayan ev sahibi ekip yakaladığı pozisyonları cömertçe harcadı ve bir puana razı oldu.

Karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi ekip sağ kanattan Mert ve Uğur ile tehlikeli pozisyonlar yakaladı. 7.dakikada Mert'in ortasında Sercan altı pas üzerinden topu dışarı attı. 24.dakikada Mert ceza sahası içinden sert vurdu top üstten auta çıktı. 42.dakikada ev sahipte Uğur'un ortasında Yıldıray'ın kafa vuruşu ağlarla buluştu ancak karşılaşmanın yardımcı hakemi İbrahim Akar ofsayt bayrağını kaldırdı ve gol geçersiz sayıldı. İlk yarı golsüz tamamlandı.

İkinci yarıda da Mert ile sağ kanattan etkili ataklar geliştiren ev sahibi ekip 64.dakikada Mert'in ortasında Eren'in altı pas içinde kafa vuruşu direğin yanından auta çıktı.

72.dakikada Mert'in pasında Eren'in vuruşu kale önünde Cemil'den döndü. 81.dakikada konuk ekip gole yaklaştı. Sol kanattan yapılan ortaya Onur yükseldi, Onur'un yakın mesafeden kafa vuruşu auta çıktı. Kalan dakikalarda başla gol olmayınca zorlu doksan dakika golsüz eşitlikle tamamlandı ve puanlar paylaşıldı.

Deplasmanda oynayan Ortaçeşmespor sahanın her alanında topun arkasına geçti ve mücadele gücü ile bir puanı hanesine yazdırdı.Karşılaşmaya kucağında çocuğu ile gelen ve trioaya birlikte katılan Bakırköyspor kaptanı Cem izleyenlere güzel dakikalar yaşatırken tribünlerden alkış aldı.

Karşılaşma boyunca bizlerden yardımını esirgemeyen saha komiserimiz Sayın Önder Denli'ye teşekkür ederiz Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ.    

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN 









 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.