Pazartesi, Ocak 11, 2016

Başakşehir Belediyesi'nden spor malzeme desteği



Başakşehir Belediyesi, Başakşehir’de bulunan tüm devlet okullarına spor malzemeleri ile araç gereç dağıtacak. Her yıl Başakşehir ‘de bulunan okullara boya, malzeme, tadilat yardımı yapan Başakşehir Belediyesi, bu yıl da spor malzemesi yardımıyla 55 Okulda eğitim gören ve spor yapan öğrencileri destekleyecek.
10 Mahalleye 10 Spor Parkı yaparak, Başakşehirlilerin spor yapmasını teşvik eden Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın ev sahipliğinde yapılacak Spor Malzeme Dağıtım Törenine, Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Ayhan Özgürel, Medipol Başakşehir Spor Kulübü Müdürü Uğur Şener ile Belediye Meclis Üyesi Kaan Şahin de katılacak.
İkitelli Spor Kompleksi Kapalı Spor Salonu’nda okul müdürleri, beden eğitimi öğretmenleri ve sporcu öğrencilerin katılımıyla şölen havasında gerçekleştirilecek törende, öğrenciler, basket topu, futbol topu, masa tenisi gibi spor malzemelerini Başkan Mevlüt Uysal’ın elinden alacaklar.

TARİH : 12 Ocak Salı Saat :13.00
YER : İkitelli Spor Kompleksi Kapalı Spor Salonu


Hiç yorum yok:

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...