Cuma, Ocak 08, 2016

Başkan’a sürpriz doğum günü


Süper amatör küme ekiplerinden Ömerli Köyüspor’da geçtiğimiz günlerde yapılan idmanda kulüp Başkanı Vedat Dönmez’e oyuncular ve teknik heyet tarafından sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı.   İdman sonrası yapılan sürpriz karşısında şaşıran kulüp Başkanı Vedat Dönmez hayatının en güzel doğum günü sürprizinin yapılmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek, teknik heyeti ve oyunculara teşekkür etti.

Spor camiası tarafından sevilen Ömerli köyüspor kulübü Başkanı Vedat Dönmez yeni bir yaşına girdi. Yaşını gizleyen Başkan Vedat Dönmez’e sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı. Ömerli Köyüspor’un yaptığı idman sonrası soyunma odasında hazırlıkların tamamlanmasından sonra kulüp Başkanı Vedat Dönmez soyunma odasına davet edildi. Gördüğü sürpriz karşısında şaşkınlığını gizlemeyen Başkan Vedat Dönmez yaptığı kısa konuşmada teknik heyete ve oyuncularına bu sürpriz doğum gününden dolayı teşekkür etti.  Bu kısa konuşmanın ardından doğum günü pastasını takım kaptanları ile birlikte kesti.

www.34spor.com

Hiç yorum yok:

Paşabahçe, Cevizli maçına hazırlanıyor

İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grup'ta Beykoz ilçesini temsil edecek olan Paşabahçe Takımında 2024-25 Sezonu ilk hafta maçı olan Cevizlispo...