Çarşamba, Ocak 20, 2016

Bayrampaşaspor'dan saha isyanı


Bayrampaşaspor U19 Takımı Teknik Direktörü Davut Bulut, hafta sonu Anadolu Üsküdar 1908 maçını olumsuz saha şartlarında oynamak zorunda kaldıklarını belirterek, TFF'nin saha seçimine tepki gösterdi.

Bulut Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, "Ligin ilk haftasında Anadolu Üsküdar 1908 ile Haydarpaşa Stadı'nda yaptığımız maçı 1-0 kazansak da futbol oynadığımız elverişsiz koşullar bizi memnun etmedi. Bayrampaşaspor olarak bizim öncelikli hedefimiz gençlerimize spor yaptırmak, onları Türk futboluna kazandırmak. Lakin Haydarpaşa Stadı'nın yağmurla beraber çamur deryasına dönen zeminin de her iki takım futbolcularının oynadıkları oyundan keyif aldıklarını düşünmüyoruz. Böyle ortamlar ancak gençlerimizin şevkini kırar" dedi.

U19 gibi profesyonelliğe aday futbolcuların yer aldığı bir kategoride maçların iyi statlara verilmesi gerektiğini belirten tecrübeli çalıştırıcı, "İstanbul'da kulüp ve saha sayısı hepimizin malumu ancak bugün U14'te bile takımlar toprak sahada maç yapmıyor, ki yapmasınlar zaten gençlerimiz en iyi sahalara layık. Biz Anadolu Üsküdar'la oynadığımız maçın istenilseydi güzel bir sahaya verilebileceğini düşünüyoruz. TFF'den bundan sonraki haftalarda daha hassas olmasını rica ediyoruz" ifadelerini kullandı.



HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

Tuzlaspor'un ismi resmen Beykoz Anadoluspor oldu

Nesine 2. Lig ekiplerinden Tuzlaspor'un ismi resmen Beykoz Anadoluspor oldu.