Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazartesi, Ocak 25, 2016

Bir Teknik Ekip İstifası Daha


Ortaca Belediyespor’un bu sezon BAL ligi’ndeki kötü gidişinin ardından son Kale maçında da 2-0 mağlup olmasının üzerine teknik ekip istifa etti.
İstifasını yönetime sunan Teknik Direktör Egemen Urhan, ardından sosyal medya  hesabından görevden ayrıldığını duyurdu. Egemen Urhan’ın yazdığı mesaj şu şekilde; “Ortaca belediyespordaki görevimizden Kaleci antrenörüm Teoman Aktaş ve yardımcı antrenörüm Erhan Şentürk ile birlikte ayrılmış bulunmaktayız. Bize burda çalışma fırsatı veren Yönetim kuruluna, misafirperverlikte sınır tanımayan ortaca halkına ve bizimle dürüstçe mücadele veren futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ortaca belediyespora sonsuz başarılar diliyorum”.
Ortaca Belediyespor Başkanı Metin Yıldırım, Egemen Urhan’ın takımı ilk Süper Amatör Lig şampiyonluğu yaşattığını hatırlatarak, “Egemen hoca ile Süper Amatör Lig’de 2 şampiyonluk yaşadık ve tarihimizde ilk kez BAL’a çıktı. Ancak bu sezon yaşanan kötü sonuçların ardından Kale maçı sonrası istifasını sundu. Bugüne kadar kulübümüze yaptığı emeklerden ötürü kendisine teşekkür ederiz ve bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dileriz” dedi.
Yeni hoca için görüşmelerin devam ettiğini belirten Metin Yıldırım, “2.yarı yeni başladı. Takıma futbolcu yönünden takviyeler yaptık ve yine transferler ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Yeni Teknik Direktörümüz içinde görüşmelerimiz sürüyor. Kısa süre de yeni hocamızı kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.