Salı, Ocak 19, 2016

Birol Yalçın'a öğrencilerinden en güzel hediye


İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup'ta İstanbul Kastamonuspor sahasında Altınovaspor'u 15-1 yenerek bu sezon ligin en gollü ve farklı skoruna imza attı. Kırmızı-Siyahlılar, maçın oynandığı gün doğum gününü kutlayan teknik direktörleri Birol Yalçın'a da güzel bir hediye vermiş oldular.

Kırmızı-Siyahlılar'ın 1997 doğumlu sol beki Mert Yılmaz maça damgasını vurdu. Sahaya 3-5-2 diziliminde çıkan Kastamonuspor'da orta beşlinin solunda yer alan genç oyuncu tam 6 gol atarak unutulmaz bir performansa imza attı. Fatih ekibinin diğer golleri Murat (2), Ramazan, Taşkın, Gökhan, İsmail, Mert Baykara, Çağlar ve Berke'den geldi.

Soyunma odasında kutlama
Maç sonunda sonunda Kastamonuspor soyunma odasında, 54 yaşını tamamlayan ve 55 yaşından gün alan teknik direktör Birol Yalçın için pasta kesildi. Yalçın bu jest için futbolcularına teşekkür etti.

Yalçın: Kalan maçlarımızı kazanarak...
Karşılaşma sonrası Yerel Futbol'a bir açıklama yapan İstanbul Kastamonuspor Teknik Direktörü Birol Yalçın "Liglerin başlamasına 1 hafta kala kurulan genç bir takımız. Hiçbir hazırlık dönemi geçirmeden lige başladık. Kadromuzda ilk kez Süper Amatör tecrübesi yaşayan genç oyuncular var. Oyun olarak değil de skor bulma açısından sıkıntılarımız oldu, yavaş yavaş açılıyoruz. Kalan maçlarımızı kazanarak sıralamada kendimize iyi bir yer edinerek İstanbul Kastamonuspor'un geleceğine yatırım yapmak istiyoruz. Az laf çok iş mantığıyla yola devam ediyoruz" dedi.

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

Kağıthanespor heyecan yaptı!

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta Kağıthanespor sahasında Çavuşbaşıspor'u 4-2 yendi. Çavuşbaşıspor bir ara skoru 3-0'dan 3-2&...