Salı, Ocak 12, 2016

Taslı: Biz de mi hakemin üstüne yürüyelim?


İstanbul 1. Amatör Lig'de hafta sonu deplasmanda Havataşspor'la 2-2 berabere kalan Akatlarspor'un teknik direktörü Yusuf Taslı karşılaşmanın hakemine adeta ateş püskürdü. 

Tecrübeli teknik adam, son dakikada çizgiyi geçmeyen topun hakem tarafından gol olarak değerlendirildiğini ve bu nedenle galibiyetten olduklarını söyledi. Taslı Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, "Söz konusu pozisyonda top çizgiye bile değmedi. Zaten yardımcı hakem yerinden kımıldamadı ancak hakem golü verdi. Ben de ne yapacağımı şaşırdım. Hakeme itiraz ediyorum, 'Bana küfür ettin' diyor. Kendimi zor zapt ettim, kalp krizi geçirecektim neredeyse. Biz derdimizi anlatmaya çalışırken  beni haksız bir şekilde sahadan da attı" dedi.

"Her hafta aynı skandal" diyen Taslı, "Bundan önceki maçımızda yardımcı aut dedi, hakem korner dedi akabinde gol yedik. Hep böyle engellemelerle karşılaşıyoruz. Akatlarspor ligin en iyi futbol oynayan takımlarından. Şıkır şıkır futbol oynuyoruz, temiz futbol oynuyoruz. Rakipleri bile bizi alkışlıyor. Hakemlerin işini kolaylaştırmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Taslı artık bıçağın kemiğe dayandığını belirterek, "Hakemlerimiz bizden ne istiyor artık başka şeyler düşünmeye başladım, bizimle sıkıntıları mı var, ne yapalım ligden mi çekilelim? Biz onların işlerini kolaylaştırmaya çalışıyoruz ama sürekli mağdur olan da biziz. Kötü mü olalım, küfür, hakaret mi edelim, hakemin üstüne mi yürüyelim ne yapalım?" diye konuştu.

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

Vefa dört köşe

İstanbul Süper Amatör Ligi 3. Grup'ta Üsküdar Selamsızspor, geçen sezon BAL Ligi'nden SAL'a düşen Vefa Spor Kulübü'nü konuk ...