Cuma, Ocak 15, 2016

Çavuşoğluspor'dan Anadolu Kavağı'na tepki


1. Amatör Lig ekiplerinden Kartal Çavuşoğluspor hafta içi Ortaçeşme deplasmanda karşılaştığı ve 2-1 öndeyken Anadolu Kavağısporlu sporcuların hakemi darp etmesi sonucu yarım kalan maç dönüşünde yemekte bir araya geldi.

Siyah-Beyazlılar kendilerine ve maçın hakemlerine yapılanları şiddetle kınayarak birlik mesajı verdiler.

Kartal temsilcisinden yapılan açıklama şöyle:


"Beykoz Ortaçeşme Sahası'nda Anadolu Kavağı Spor Kulübü sporcularının sahada sergilediği şiddeti kınıyoruz. Maçın belli bir bölümüne kadar dayanabilen hakemin de sonunda yüreği dayanmadı ve kendini dışarı attı. Bununla birlikte rakibini saha içinde sporcularımızı kovalayarak darp etme ve linç girişimleri yönetici ve sporcularımızın, Ortaçeşme Spor Kulübü yöneticilerinin, bir sonraki maç için saha kenarında ısınan Tokatköyspor'un gencecik sporcularının olağanüstü ve taktire şayan girişimleri sonucu sağduyu ile önlenmiştir. Kartal Çavuşoğlu Spor Kulübü olarak  aracılığınızla bu sağduyu oluşturan kardeş kulüplerimize teşekkür ediyoruz. Bu nedenle sabahlarda görmek istemediğimiz ve asla tasvip etmediğimiz saldırıyı yapanları şiddetle lanetleyip bu davanın sonuna kadar takipçisi olacağımızıd a kamuoyuna duyururuz."

HABER: MELİH ÖZTÜRK



1 yorum:

Unknown dedi ki...

Önce 4 numaralı oyuncunuza adap edep verin etmediği küfür kalmadı maç boyunca,ayrıca hakem raporunda en ufak bir darp yok sahtekarlık yapmayın!

İbrahim Kadir Avcı'nın yeni takımı belli oldu

Elazığ 1. Amatör Lig takımlarından Elazığ İdman Yurdu transfere başladı.