Pazartesi, Ocak 18, 2016

Çorlu Kültürspor'da şok ayrılık


Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Çorlu Kültürspor'da forma giyen tecrübeli oyuncu Yusuf Bingöl, Mavi-Siyahlılar'dan ayrıldığını açıkladı.

Yusuf, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"2015 - 2016 futbol sezonunda Çorlu Kültürspor ile şampiyonluk hedefi doğrultusunda anlaşarak çıktığım bu yolda ligin ilk devresini 12 maçta 10 galibiyet 2 mağlubiyetle 30 puanda lider kapattık. Akabinde Sayın başkanımız Levent Meriç hedef küçültme kararı alarak bu lider takımı dağıtma kararı almıştır. Bu doğrultuda kaptanlığını yaptığım takımım Çorlu Kültürspor'dan ayrılmış bulunuyorum. Sezon başından bu yana bu başarıda bana destek olan her koşulda yanımda olan tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum hepsinin ayağına yüreğine sağlık. 
Hepsi kaliteli ve prıl prıl olan bu genç arkadaşlarıma bundan sonraki futbol yaşantılarında başarılar dilerim. Çorlu Kültürspor'a da U19 takımıyla cıkacağı ligin ikinci yarısındaki maçlarda başarılar diliyorum.
Ayrıca bu zamana kadar bize desteğini esirgemeyen başkanımız Levent Meriç ve değerli yöneticimiz asbaşkanımız Hasan Bey'e de teşekkür ediyorum."

Hiç yorum yok:

Yeni Ufuk Mehmet Albayrak'la güldü

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup'ta Yeni Ufukspor sahasında İzzetpaşaspor'u 2-1 yenerek sezona üç puanla başladı.