Cumartesi, Ocak 16, 2016

Davutpaşa hız kesmedi

Süper Amatör Lig 1.grup mücadelesinde zirve ortağı Davutpaşa 1926, düşme hattından kurtulmak isteyen Sultanbeylispor'u, Namık Sevik Stadı'nda konuk etti. Taraftarlarının desteğini arkasına alan ev sahibi ekip karşılaşmadan 4-2'lik skorla galip ayrılarak Erokspor'u takibini sürdürdü.

Mücadelenin 14.dakikasında Semih'in ara pasında topla buluşan Oğulcan'ın vuruşu ağlarla buluştu 1-0. Golden sonra hız kesmeyen Fatih temsilcisi 19.dakikada Oğulcan'ın ortasında Seyfettin'in uzak direğe mükemmel kafa vuruşu ile farkı ikiye çıkarttı 2-0. Oyunda üstünlüğünü sürdüren ev sahibi ekip 43.dakikada Oğulcan'la bulduğu gol ofsayt gerekçesi ile geçersiz sayıldı. İlk yarı ev sahibi ekibin 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarının 57.dakikasında konuk ekip defansın hatasından faydalanan Murat'ın aşırtma vuruşu ile farkı bire indirdi 2-1. Konuk ekip gole sevinemeden kalesinde golü gördü. 60.dakikada Kemal'in uzun topuyla buluşan günün etkili ismi Oğulcan topu kalecinin üstünden aşırttı, ağlara gitmekte olan topu Seyfettin tamanladı ve skoru 3-1'e getirdi.

72.dakikada Ögzün Şala-Seyfettin verkaçında topla buluşan Özgün'ün yerden düzgün vuruşu farkı üçe çıkarttı 4-1. Karşılaşmanın 84.dakikasında Davutpaşaspor defansındaki hatayı Mehmet affetmedi. Mehmet kaptığı topla Mahir'in üstünden topu aşırttı ve karşılaşmanın skorunu belirledi 4-2.

Geçtiğimiz haftayı da 4 golle kapatan ev sahibi ekip haftaya oynayacağı Erokspor maçı öncesinde moral depoladı. Günün yıldızı attığı gol ve yaptığı iki asistle Oğulcan Keser'di. Konuk ekip aldığı mağlubiyet ile düşme potasında kalırken, rakibi Pazariçi Köprülüspor'un galip gelmesi ile birlikte puanlar eşitlendi.

Karşılaşma boyunca bizlerden yardımını esirgemeyen saha komiserimiz Sayın Zafer Çatalkaya'ya teşekkür ederiz.

Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN







Hiç yorum yok:

Tecrübeli kalecinin yeni adresi Halil Rıfat Paşa

İstanbul 1. Amatör Lig takımlarından Halil Rıfat Paşaspor, geçen sezon Süper Amatör Lig'de İstanbul Bafraspor forması giyen deneyimli ka...