Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Perşembe, Ocak 21, 2016

Demir adamlardan önce gol şov sonra tepki


Geçtiğimiz sezon şampiyon olan U14 takımı ve U13 takımının oyuncularını bölgenin profesyonel ekibi olan Bayrampaşaspor'a veren Bayrampaşa Demirspor U16 Liginde de adım adım şampiyonluğa gidiyor.

Oynadığı 4 maçta yenilgi yüzü görmeyen Bayrampaşa Demirspor U16 takımı hem liderliğini korudu hem de taraftarlarına futbol ziyafeti çekti. 

15'lik Burak Gürdil şov yaptı
Aynı zamanda A takımda da oynayan ve 5 gol 2 asist istatistiklerine ulaşan burak Gürdil mücadelede rakip filelere tam 7 gol bıraktı. Maçı Bayrampaşa Demirspor 9-2 lik skorla kazanırken gençler gelecek vaat etti.

Kulüp verilen sözlerin tutulmasını bekliyor.
Bayrampaşa bölgesinde tek kulüp binası olmayan ekip olmasına rağmen, Yüzme, Atletizm, Futbol ve Bayan futbolu branşlarında da faaliyet gösteren kulüp oldukça zor şartlarda mücadelesini sürdürüyor.

Kulüpten yapılan açıklamada "bir takım sözleri gerekli mercilerden aldığımız doğrudur. Bunların en kısa zamanda gerçekleşmesini bekliyoruz. Çünkü biz bu sözleri alalı çok uzun zamanlar oldu. Oyuncularımıza sahada vermek istediklerimizi önce anlatmakta istiyoruz. Spor alanlarında verilmesi gerekenleri zaten çocuklarımıza veriyoruz. Yüzmede İstanbul ve Türkiye 1.'likleri Atletizmde keza aynı şekilde, futbolda zaten her grup neredeyse şampiyonluğa oynarken geçen sene gelen 3 şampiyonluk var. Diğer kulüplerle şartlarımız eşit değil. Oyuncularımızın neredeyse tamamı sporla yatıp sporla kalkan çocuklar. Biz onların idman saatlerinden de arta kalan zamanlarını bir arada geçirmelerini istiyoruz. Bunun içinde artık bize uzun yıllardır verilen kulüp binası sözünün tutulmasını istiyoruz" dendi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.