Cuma, Ocak 22, 2016

Dikilitaş transfer atağında


Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Dikilitaşspor üst sıralara tırmanmak için kadrosuna takviye yapıyor.

Sezona Altınova ile başlayan ve ardından Küçükçekmecespora transfer olan Berat Ünverdi Bölgesel Amatör Lig 8.Grup ekiplerinden Dikilitaş ile sözleşme imzaladı.

Futbola Tozkoparan Birlik ile başlayan ve ardından Altınovaspora geçiş yapan başarılı orta saha oyuncusu, U16-17-18-19 takımları ile şampiyonluklar yaşadı. Geçtiğimiz sezon ise Altınovaspor ile 1.Amatörden Süper Amatöre takımını taşıyan isimler arasında olan genç yetenek, buradaki performansı ile aynı grupta lider olan Küçükçekmecesporun dikkatini çekti ve sezon başında bu ekibe transfer oldu.

Sitemize açıklama yapan genç oyuncu " Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Dikilitaşspora transfer olduğum için çok mutluyum. Hayallerime ulaşma yolunda adım adım ilerliyorum. Bu sezonki 3.transfer hakkımı statü gereği alt veya üst kategorilere yapmam gerekliydi. Bana gerekli kolaylığı sağlayan Küçükçekmecespor ailesine ve Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Nartspor'da hazırlıklar devam ediyor

İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup'ta yer Nartspor, ligin ilk haftasında Bayrampaşa Tunaspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdü...