Pazar, Ocak 17, 2016

'Efeler' şampiyonluğu garantiledi


Bir dönem birinci ligde fırtınalar estiren, Türk futbolunda "Efeler" olarak bilinen Aydınspor, Süper Amatör Lig'e yükseldi. Ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu garantileyen Siyah Beyazlılar, son haftayı maç geçirecekleri ligin son maçında Kuyuluspor'u 4-0 yendi.

Aydın Futbol 1. Amatör Küme 3. Grup'ta lider Aydınspor, ligdeki son maçında, en yakın rakibi Kuyuluspor ile Adnan Menderes Stadı 2 Nolu Yan Saha'da karşılaştı. Maça hızlı başlayan Siyah Beyazlı ekip, 33. dakikada ceza sahası içinde topla bulşan Sercan'ın vuruşunun rakip takım oyuncusuna çarpmasıyla 1-0 öne geçti. İkinci yarıya atak başlayan Kuyuluspor, yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. 57. dakikada gelişen Aydınspor atağında İlkay'ın sert vuruşu skoru 2-0 yaptı. 70. dakikada Emir'in sağ kanattan kestiği topu Ceyhan gole çevrirdi.3-0. 79. dakikada İlkay bir kez daha sahneye çıktı ve kendisinin ikinci golünü atarak skoru ilan etti: 4-0.

Şampiyonluğu göğüsleyen Aydınspor, maçın ardından düzenlenen tören ile şampiyonluk kupasına kaldırdı. Törene Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Kıvanç, Genel Sekreter Hasip Arıkan, Aydınspor Başkanı Aydın Cepni, Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda taraftar katıldı. Genel Kaptan Cenk Dincil, futbolcularını tebrik ederek, şampiyonlukta emeği geçenlere teşekkür etti.



Kaynak: www.aydindenge.com.tr

Hiç yorum yok:

10 kişilik Girne bir bir puanı uzatmada kurtardı

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grup'ta İzzetpaşaspor ve Girne Gençlik 3-3 berabere kaldı.