Perşembe, Ocak 21, 2016

Emrullah Toprak Bölgesel Amatör Lige imzayı attı


Bölgesel Amatör Lig 3.Grup ekiplerinden Serhat Ardahanspor, ligin ilk devresinin son dört maçında aldığı mağlubiyetlerle alt sıralara inerken gol yollarında da kötü bir görüntü çizmişti.

Gümüşhane Telekom maçı ile lige start verecek ekipte, kaliteli oyuncularla kadro takviye ediliyor.
Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta Arnavutköy Belediye forması ile bu sezon boy gösteren başarılı oyuncu Emrullah Toprak, Serhat Ardahan'ın son transferi oldu. 

Futbola Mahmutbey ile merhaba diyen Emrullah Toprak ardından Kasımpaşa ve Sivasspor formalarını giydi.  Lüleburgaz ile profesyonel sözleşme imzaladıktan sonra Beykoz 1908 ile amatöre dönen başarılı orta saha oyuncusu, Keşanspor formasını giydikten sonra, Erzincan Refahiyespor ile tekrar profesyonel olmuş ardından da Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Nevşehir GK ile sezonu tamamladı. Bu sezon tekrar İstanbul yolunu tutan Emrullah Toprak ligin hemen başında sakatlanarak bir süre forma giymese de toparlanıp takımı ile 7 müsabakada forma giydi.

Hırsı ve çabukluğu ile ön plana çıkan deneyimli oyuncu  ile dikkat çeken başarılı oyuncu, kariyerinde 2 kez profesyonel mücadelede yer aldı. Başarılı orta saha oyuncusu, 57 kez  Bölgesel Amatör Ligde forma giyerken, 20 kez de Bölgesel Gençlik Geliştirme liginde forma giydi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK



Hiç yorum yok:

Emirefendispor'a genç yetenek

Emirefendispor U16 Takımı, son olarak Ayazağaspor'da oynayan genç yetenek Ömer Müderrisoğlu'nu transfer etti.