Pazartesi, Ocak 18, 2016

En yakın rakibine 14 puan fark attı



İstanbul 1. Amatör Lig 4. Grup'ta haftaya lider giren Yıldırım Bosnaspor, CFS Bağcılar'ı 3-0 yenerek bitime dört hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Bayrampaşa ekibi, bir yıl aranın ardından yeniden Süper Amatör Lig'e yükseldi.

Mahmutbey Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 26'ıncı dakikasında 10 kişi kalan Kırmızı-Mavililer, 30'da günün yıldızı Oğuz ile bulduğu golle devreyi 1-0 önde kapattı. Yoğun yağış altında oynanan ikinci yarıda da etkisini sürdüren Bayrampaşa ekibi, 68'de Gökhan ile farkı ikiye çıkardı. 82'de Oğuz'un asistinde Suat skoru belirleyen golü attı: 3-0

Haftaya 34 puanla lider giren Yıldırım Bosnaspor, bu galibiyet ile en yakın rakibi Ceylanspor'un yenilmesiyle bitime dört hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. 13 maçta 12 galibiyet elde eden Kırmızı Mavililer, en yakın rakibine 14 puan fark yaparak müthiş bir performansa imza attı.

Karşılaşma sonunda Bayrampaşa ekibinin soyunma odasında büyük sevinç vardı. Futbolcular, yaptıkları tezahüratlar ile büyük emekler sonunda Süper Amatör Lig'e yükselme sevincini doyasıya kutladı.

HABER-FOTOĞRAF: MELİH ÖZTÜRK


Yıldırım Bosna Şampiyon!
İstanbul 1. Amatör Lig 4. Grup'ta Yıldırım Bosnaspor, CFS Bağcılar'ı 3-0 yenerek bir yıl aranın ardından yeniden Süper Amatör Lig'e yükseldi.
Posted by Yerel Futbol on Sunday, 17 January 2016




Hiç yorum yok:

Furkan Aktemur Nartspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Nartspor tecrübeli sol bek Furkan Aktemur'u renklerine bağladı.