Cuma, Ocak 08, 2016

Er: İyi bir çıkış yakaladık


Gaziosmanpaşa'nın  1. Amatör Lig'deki köklü kulüplerinden Ceylanspor Kulüp Başkanı Fikret Er, sezon değerlendirmesinde bulunarak, ligde verilen özverili mücadele kendilerini memnun ettiğini söyledi.

Ligde bu zamana kadar iyi bir sezon geçirdiklerini belirten Başkan Fikret Er, "Sezon başında iyi bir kadro kurduk. İyi bir çıkış yakaladık ve şu anda ligde  play-off şansımız sürüyor. Sezon başından bu yana futbolcularımız ve teknik heyetimiz özverili mücadele etti. Ellerinden geleni yaptılar. Doğru yaptığımız işte kazanmanın ve kaybetmenin olabileceğini, asla bu hedeften ve mücadeleden vazgeçmeyeceğimizi tüm Ceylanspor  camiası olarak benimsedik" dedi.

"Performansımızla diğer takımların taktirini kazandık" diyen Başkan Er, "Yönetici arkadaşlarımızı, teknik heyet ve futbolcularımızı üstün mücadele ve başarısından dolayı kutluyorum. Takımımız bu hafta 9 Ocak Cumartesi günü saat 14:00'te, Küçükköy Ramazan Süt Stadı!nda grubumuzda  aynı puana sahip Yenişehirspor ile önemli bir karşılaşmaya çıkacak. Play-off'a kalma açısından 6 puan değerindeki bu maça tüm taraftarlarımızı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

HABER: EROL EFTEKİN

Hiç yorum yok:

Emirefendispor'a genç yetenek

Emirefendispor U16 Takımı, son olarak Ayazağaspor'da oynayan genç yetenek Ömer Müderrisoğlu'nu transfer etti.