Salı, Ocak 19, 2016

Esenler Tokat-İstanbul Malatya maçı karara bağlandı


İstanbul 1. Amatör Lig 8. Grup'ta geçen hafta sonu oynanan ve yarım kalan Esenler Tokatspor-İstanbul Malatyaspor maçıyla ilgili karar verildi.

İl Tertip Komitesi, Futbol Müsabaka Talimatı 19/6 Maddesine göre müsabakanın ikinci yarısının yeniden oynanmasına karar verdi. Buna göre maç ikinci yarının başından itibaren, 0-0'lık skorla devam edecek.
Maçın tarihi daha sonra belirlenecek.

Söz konusu maçın ilk yarısı 0-0 bitmiş, tribünden atılan bir madde sonrası hakemler ikinci yarıya çıkmamıştı.

FMT 19/6'da, "TFF Yönetim Kurulu, yaptığı değerlendirmede, müsabakanın tatil kararlarını uygun görmediği takdirde, maçın tekrarlanmasına veya yarıda kaldığı andaki sonucu ile tescil olunmasına karar verebilir" demekte. 

Bu karar da TFF'nin, Tokatspor-Malatyaspor maçının hakemi Direnç Tonusluoğlu'nun tatil kararını uygun bulmadığı şeklinde yorumlandı.

HABER: GÖKHAN TANER

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Esenler Tokatspor ile Takımımız İstanbul Malatyaspor arasında oynanan pazar günü Albayrak sahasındakı maçın ilk yarısında rakip Esenler Tokatspor oyuncuları ve saha kenarındaki seyirci ve yöneticileri takımımıza ve hakemlere kasti hareket ve küfürlü hakaretleri neticesi 6 numaralı oyuncularının atılmasını müteakip ilk 45.dakıkanın sonuna kadar devam ettirdiler.Hakemler ve iki takım oyuncuları soyunma odalarına giderken Esenler Tokatsporun soyunma odası civarında bulunan Esenler Tokatsporlu olduğu anlaşılan bir kişi tarafından hakemin kafasına patlayıcı madde atıldı.Hakem yere düştü.Yardımına giden diğer hakemler oyuncular ve yöneticiler tarafından hakemin kendine gelmesi ile soyunma odasına götürüldü.Kulaklarının duymadığını ve gözlerinin görmediğini ifade eden hakem 20-30 dk civarı bekledi.Patlamanın sesine mi ihbarla mı sahaya Polis ekipleri geldi.Hakem maça devam edemeyeceğini iki takım yöneticilerine sözlü olarak bildirdi.Rakip takımın sahadaki görevlisi bizim takım yöneticisine TFF yi arayalım başka hakem göndersinler.Bu hakemle olmaz diyerek oyuna devam etmek istediklerini ifade etti.Takımımız yöneticileri hakemin odasında gerek duyması halinde hakemi Hastaneye götürüp tedavi ettirebileceklerini ifade etmelerine ramen hakemler Polis Memurları ile hastaneye gidebileceğini ulaşım için vasıta bulunduğunu söyleyip ıkı takımında artık stadı terk edebileceğini sağlık ve güvenlik nedeniyle maçı tatil ettiğini iki takım yöneticilerine tekrar ederek Soyunma odasında elbiselerini giyinip hastaneye gideceğini söyledi.Ve takımımız yöneticilerimiz ile sahadan ayrıldı.Bu gün açıklanan karar ile Maçin tatil edilmesinde yeterli neden oluşmamiştır kanaatini açıkçası sahalarda görülen şiddet küfür ve centilmenlik dışı hareketleri teşvik edeceğini Hakemlerin böylesi durumlarda kendilerini nasıl koruyabileceklerini sağlıklı kararlar verebileceklerini can güvenliklerinin nasıl sağlanacağını merak ediyoruz.Bu vahim olaydan ve Hakeme yapılan saldırıdan dolayı Tum Hakem camiasından özür diliyoruz.Tekrar yaralanan hakemimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.Şu durumun bilinmesini de önemle rica ederiz ki 5 puan öndeyiz rakibimizi her yerde yenecek güçteyiz.İtirazımız dönen BİZANS OYUNLARI VE ENTRİKALARINADIR.ŞİDDET VE TERÖR BU DURUMLARDA BU YÖNDE KARARLARLA DÜZELMEZ.SPOR KAMU OYUNA DUYURULUR-HÜSNÜ ÖNEY-İST MALATYASPOR KULÜBÜ

Kağıthanespor heyecan yaptı!

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta Kağıthanespor sahasında Çavuşbaşıspor'u 4-2 yendi. Çavuşbaşıspor bir ara skoru 3-0'dan 3-2&...