Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Salı, Ocak 12, 2016

Fatih Hilal-Denizköşkler maçında istenmeyen olaylar

İstanbul 1. Amatör Lig 10. Grup'ta Denizköşklerspor deplasmanda Fatih Hilalspor'u 2-0 yenerken maç sonu istenmeyen olaylar yaşandı.

Gergin geçen maç sonrası Fatih Hilalsporlu futbolcular rakiplerini darp etti. Yeşil-Kırmızılı oyuncuların ellerinde sopalar da görüldü. Olayla ilgili görüntüler sosyal medyada büyük ses getirdi.

Ev sahibinin saldırısına uğrayan Denizköşklerspor cephesi olaylara tepki gösterdi.

Çelik: Tahrik edildik
Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Fatih Hilalspor Genel Kaptanı Hayri Çelik ise yaşananlar nedeniyle çok üzgün olduklarını belirterek, "Oyuncularımızın hatalı olduğunu kabul ediyoruz ancak bu olayın ardındaki nedenlere de bakmak gerek. Ligin ilk yarısında Avcılar'da oynanan maç sonrası taraftarıyla futbolcusuyla antrenörüyle bize saldırdılar. Soyunma odasında mahsur kaldık. Avcılar Kulüpler Birliği Başkanı şahidimizdir ki onun sayesinde oradan çıkabildik" dedi.


Çelik son oynanan maçla ilgili olarak da şunu söyledi: "Daha maç başlamadan gerginlik başladı. Her zaman lacivert-beyaz giyen Denizköşklerspor, bizim kırmızı forma giydiğimizi bilmesine rağmen kırmızı ağırlıklı formayla gelmiş. Kendilerine durumu anlattık, kırmızı formayla çıkmakta ısrar ettiler. Ev sahibi olarak forma değiştirmek zorunda olan bizdik neyse ki kulüp yakındı sıkıntı yaşamadık. Maç bu şekilde başladı ancak ne yazık ki tansiyon hiç düşmedi. Maçta sürekli tahrik edildik. 1-0 yenik duruma düştük bazı oyuncuları bizim futbolcularımızın duyacağı şekilde 'İkinciyi koyalım rahatlayalım' şeklinde çirkin sözler sarf etti. Sonrası malum. Olayların bu noktaya gelmesinde Denizköşklerspor Kulübü'nün büyük hatası var. Elbette bizim de bu tahriklere kapılmamamız gerekiyordu. Böyle bir olayla adımızın anılmasından dolayı çok üzgünüz."

4 yorum:

  1. Denizkoskler haftasonu yahyakemale nasil gelicek... :D yazik olmus erkenden yasamislar olucaklari

    YanıtlaSil
  2. DENİZKÖŞKLER DUA ETSİN, ALTINYILDIZ MAÇI HAFTA İÇİ OYNANDI...

    YanıtlaSil
  3. Altinyildiz okadar delikanliysa avcilara gelsin

    YanıtlaSil
  4. Denizkoskler yarina iyi hazirlanin kucukkoylu abilerinize yahyakemal deplasmanini sorabilirsiniz :)

    YanıtlaSil

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.