Salı, Ocak 12, 2016

Futbolcunun hayatını Hakem kurtardı


Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta sahasında 24 Erzincanspor'u konuk eden Körfez İskenderunspor'un futbolcusu İhsan Uğur Göktaş'ın dili boğazına kaçtı. İlk müdahaleyi yapan orta hakem, futbolcunun hayatını kurtardı.

İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısının 88. dakikasında Körfez İskenderunsporlu futbolcu İhsan Uğur Göktaş, bir anda sahada olduğu yere yığıldı. Tüm futbolcular ve maçın hakemi, yere düşen oyuncunun yanına koştu. Dili boğazına kaçan ve bir anda yere düşen Körfez İskenderunsporlu futbolcuya ilk müdahaleyi aynı zamanda doktor olan maçın orta hakemi Emre Türkmen gerçekleştirdi.

Daha sonra sağlıkçıların ve ambulansın sahaya girmesi ile yapılan müdahalenin ardından Göktaş, ambulansta doktor gözetiminde kontrol altında tutuldu.

Daha sonra yapılan kontrollerin ardından genç futbolcunun durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

Kaynak: www.sporx.com

Hiç yorum yok:

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...