Pazar, Ocak 17, 2016

Gaziosmanpaşa'da mağlubiyet istifa getirdi!


Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Gaziosmanpaşaspor, sezonun ikinci yarısına mağlubiyetle başladı. Kırmızı Yeşillilerin teknik kadrosu, karşılaşma sonunda istifa ettiğini açıkladı.

Ligde oynadığı 19 karşılaşmanın ikisinde galip gelerek sadece 10 puan toplayabilen İstanbul ekibi, sezonun ikinci yarısına Sultanbeyli Belediyespor deplasmanında başladı. Emircan Altıntaş ve Fatih Dalgıç'ın gollerine Samet Yüksel ile karşılık veren Gaziosmanpaşaspor, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Karşılaşmanın ardından Kırmızı Yeşilliler, istifalar ile ikinci bir şok yaşadı. Geçtiğimiz sezon takımın başında üç maça çıktıktan sonra görevi bırakan ancak bu sezon başında yeniden Gaziosmanpaşa ekibiyle anlaşan Yüksel Ersan ve Yardımcı Antrenör Akın Topgül, istifa ettiklerini açıkladı.

"Sade bir taraftarım"
Yardımcı antrenör Topgül, sosyal medya hesabından yaptığı istifa açıklamasında, şu ifadeleri kullandı:

"Bugünkü Sultanbeyli Belediyespor mağlubiyetinden dolayı sevgili hocam Yüksel Ersan ile beraber kan değişikliğinin camiaya ve takıma iyi geleceği düşüncesi ile görevimizden istifa etmiş bulunmaktayız. Bu süreçte bize destek veren başta abim Cem Tavlı olmak üzere kulüp başkanımız Sami Mendi'ye, yönetim kurulu üyelerine, sevgili Ömer Güler abime, Gaziosmanpaşaspor taraftarlarına ve camiasına, futbolcu kardeşlerime, kulüp personeline ve çalışanlarına özellikle şahsıma desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Küçükköyspor taraftarlarına, Bayrampaşaspor'da biriktirdiğim ve sürekli bana destek olan dostlarıma tek tek ismini sayamadığım unuttuğum herkese teşekkür ederim. Şimdi artık Gaziosmanpaşaspor'un ligde kalması için mücadele edecek sade bir taraftarım. Herkes Hakkı'nı helal etsin."

HABER: MELİH ÖZTÜRK


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig Play-Off Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de grup ikincileri arasında oynanan play-off karşılaşmaları aşağıdaki şekildedir.