Salı, Ocak 19, 2016

Gaziosmanpaşaspor'da istifalar kabul edilmedi

Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Gaziosmanpaşaspor'da yönetim, Sultanbeyli Belediyespor yenilgisinin ardından istifa ettiklerini açıklayan Teknik Direktör Yüksel Ersan ve Yardımcı Antrenör Akın Topgül'ün istifalarını kabul etmedi.

Daha önce istifa ettiklerini açıklayan yardımcı antrenör Akın Topgül, bir kez daha yaptığı açıklamada, istifalarının kabul görmediğini ve göreve devam edeceklerini belirtti.

Akın Topgül'ün açıklaması şu şekilde:

"Vefa kelimesi bizim hayatımızda çok önemli yer tutar. 'Vefa'yı bu hayatta göstermem gerekli olan en önemli insanların başında gelen abim Cem Tavlı'nın, ve ayrıca kulüp Başkanımız Sayın Sami Mendi, yöneticimiz Ömer Güler'in istifamızı kabul etmemesi ve takımın başında göreve devam etmemizi istemelerinden ve futbolcu kardeşlerimizin de bizi bu yönde ikna etmelerinden dolayı görevimizin başında kaldığımız yerden devam ediyoruz. Tüm Gaziosmanpaşaspor camiasına ve dostlarımıza duyurulur." 

HABER: MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...